Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Yamaha

Yamaha Kodiak 700 EPS '16

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Yamaha Kodiak 700 EPS este un ATV proiectat sa reziste celor mai solicitante aplicatii, de silvicultura, agricultura sau industriala. Este animat de un motor de 708cc proiectat sa faca fata oricarui tip de teren, de asemenea mai este echipat cu un cadru compact dar robust, troliu, anvelope Maxxis si o sa confortabila. Poate transporta 140 kg de provizii sau echipamente si tracta pana la 600 kg. Astfel, noul Yamaha Kodiak ofera riderilor increderea de care au nevoie pentru a depasi situatiile dificile.

Modelul de fata este echipat cu servodirectie EPS.

ATV Yamaha cu garantie 2 ani si livrare gratuita in Romania.

ATV de vanzare si in rate.

Cadou cutie textila ATV-uri.

Pret culoare camuflaj neinmatriculabil 9788 eur TVA inclus, inmatriculabil 10388 eur TVA inclus.

Motor : 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, DOHC
Putere : 51 CP
Capacitate : 708 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata Yamaha Ultramatic CVT
Rezervor : 18.00 l
Racire : lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : electric
Suspensie fata : independenta brat dublu
Suspensie spate : independenta brat dublu
Frana fata : hidraulica cu 2 discuri ventilate
Frana spate : multidisc in baie de ulei
Anvelopa fata : AT 25x8-12
Anvelopa spate : AT 25x10-12
Lungime : 2070 mm mm
Latime : 1180 mm mm
Inaltime : 1240 mm mm
Greutate : 307.00 KG
Inaltime sa : 860 mm
Garda la sol : 275 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2016
Culori : albastru, rosu, verde, gri, camuflaj

Despre Yamaha

Ascensiunea numelui "Yamaha" in lumea motor-sportului se datoreaza  lui Genichi Kawakami, primul  presedinte al grupului. El este primul fiu al lui Kaichi Kawakami, presedintele companiei Nippon Gakki, care se ocupa de instrumente muzicale si electronice.

In anul 1953, Genichi si-a manifestat intentia sa largeasca aria de produse, deoarece dispunea de capital si in mintea sa ramasese intiparita amintirea colaborarii in domeniul aviatic, dublata de sentimentul ca era imperios necesar sa-si diversifice productia. Atunci a inceput sa cerceteze piata in cautarea de noi oportunitati. Dupa multe vizite in SUA, Genchici Kawakami s-a decis ca piata ofera multe posibilitati, dar cea care i-a parut cea mai profitabila ar fi aceea de a crea motociclete.

Avand ca Motto: "Daca ai de gand s-o faci, asigurate ca este cea mai buna", au inceput constructia primei motociclete. In august 1954 primul  model era finalizat, avand numele de Yamaha YA-1. Motorul era unul de 125cc, cu racire pe aer si cu un singur cilindru. Odata finalizat a fost supus unui test de 10000 de kilometrii ca sa se asigure ca produsul lor este de cea mai buna calitate. Testul a fost trecut cu brio si din acel moment calea le era deschisa.

In anul 1956 al doilea model era deja gata sub numele de Yamaha YC1. Avea un motor de 175cc, un singur cilindru in doi timpi. In 1957 Yamaha a lansat modelul YD1 de 250cc cu doi cilindri in doi timpi.

In 1958 "Yamaha" a devenit primul producator japonez care intra in competitiile internationale castigand un impresionant loc 6 in SUA la cursa Catalina Grand Prix. Imediat compania americana Cooper Motors a inceput sa comercializeze modelele YD-1 si MF-1 (500cc, doi timpi, un cilindru). Doi ani mai tarziu, Yamaha incepe sa vanda prin dealeri in toata America. In 1960 atentia lui Genichi a fost atrasa de domeniul maritim si a inceput sa construiasca diferite ambarcatiuni. A folosit noi motoare si ca o premiera s-a apelat la fibra de sticla ramforsata (FRP). Primele modele au fost: CAT-21, RUN-13 si P-7. In 1972 Yamaha colaboreaza cu Toyota si aduc la viata masina sport cunoscuta peste tot in lume: Toyota 2000  GT.

Modelul  de motocicleta DT-1 este considerat ca fiind primul cu adevarat de off-road. El reflecta puterea ideeilor originale, a  dorintelor puternice, tinand cont si de dorintele consumatorilor. In anii ce-au urmat Yamaha si-a continuat expansiunea incepand sa produca snowmobile, ATV-uri, kart-uri, generatoare si multe altele, fapt pentru care in acest moment beneficiaza de un renume la nivel mondial.