Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Yamaha Kodiak 700 EPS 2016, un ATV robust pe care va puteti baza


Cu noul Kodiak 700 EPS 2016, Yamaha isi concentreaza atentia asupra vanatorilor si fermierilor care se bazeaza pe vehiculul pe care-l au pentru a-si rezolva treburile. Nu trebuie exclusa componenta recreativa a acestui ATV, caci el se descurca bine si pe cararile inguste din offroad, dar accentul cade, totusi, pe aspectul utilitar. Kodiak este mai putin agresiv ca infatisare decat Grizzly, dar e clar ca cele doua se inrudesc.

Kodiak 700 EPS

De la Grizzly isi ia Kodiak puterea, avand un motor de 708cmc care utilizeaza o acceleratie Mikuni de 44 mm pentru producerea cuplului necesar la tractare si catarare. Sunetul motorului atunci cand porneste este redus, ceea ce e un beneficiu cand lucrati in preajma animalelor, care se sperie usor. Ca toate ATV-urile cu injectie EFI, si acesta porneste imediat, iar puterea este livrata constant de transmisia Ultramatic CVT a Yamaha.

Pozitia pe acest ATV este una confortabila, datorita unui spatiu mai ingust intre picioare, iar urcarea si coborarea de pe vehicul se fac fara efort, aceste lucruri fiind importante daca doriti sa folositi ATV-ul des. Display-ul multifunctional cu care este echipat Kodiak 700 EPS 2016 va informeaza asupra vitezei, orei, nivelului de combustibil si a multor alti parametri.

Kodiak 700 EPS

Garda la sol a ATV-ului este de 279 mm, cu o cursa a suspensie de 180 mm fata si 231 mm spate, iar latimea de doar 1181 mm va permite sa va strecurati prin zone inguste.

Sistemul de franare este actionat de doua discuri hidraulice in fata si o frana spate multidisc, care nu este afectata de rularea prin apa sau noroi. Servodirectia va ofera exact atat ajutor cat aveti nevoie in functie de viteza vehiculului si de alti factori. De asemenea, serveste la o absorbtie mai buna a socurilor pe terenurile foarte denivelate.

Concluzionand, acest ATV trebuie luat in calcul de oricine isi doreste un vehicul robust si de calitate. Yamaha Kodiak 700 EPS este disponibil si in reteaua de magazine ATVROM, avand garantie 2 ani si livrare gratuita in Romania.

Tag-uri

2016, Yamaha, Kodiak 700 EPS,