Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Yamaha

Yamaha Grizzly 700 EPS '18

Neinmatriculabil fara TVA
9403 EUR

TVA inclus
11190 EUR

Yamaha Grizzly 700 EPS 2018. De la calitatea superioară a pieselor perfect calibrate până la varietatea dotărilor cu care vine echipat și desing-ul compact și robust cu look atractiv, Grizzly 700 EPS reușește să se remarce pe orice traseu, indiferent că vorbim de platformele industriale, mediile montane și agricole sau gospodărie. Manevrabilitatea de top și stabilitatea sporită sunt asigurate de servodirecția EPS și de suspensiile independente cu braț dublu și amortizoare pe gaz, dotări menite să reducă vibrațiile și șocurile vehiculului la impactul cu obstacolele de pe traseu. De asemenea, motorizarea modernă 708cc livrează 51cp și o putere de tractare de până la 600kg, permițându-vă în același timp să transportați materiale sau bagaje de până la 140Kg pe rack-urile din față și din spate pentru un plus de eficiență în desfășurarea sarcinilor. Puternic, rezistent, ușor de controlat și fiabil, pregătit să ia cu asalt orice teren, acest ATV 700cc se recomandă ca fiind partenerul de încredere al celor care au nevoie de 4 roți capabile cu care să poată duce la bun sfârșit ziua de lucru.

- motor monocilindru, 4 timpi, 4 valve, DOHC, 708cc, 51cp
- suspensii spate independente cu braț dublu, cursă de 232mm
- suspensii față independente cu braț dublu, cursă de 193mm
- far de lucru cu halogen, montat pe centrul ghidonului
- tracțiune selectabilă On-Command 2WD/4WD/diferențial blocat, comutare din buton amplasat pe ghidon
- frână față hidraulică cu disc dublu ventilat, etriere cu 2 pistoane
- frână spate pe disc, etriere cu 2 pistoane, acționabilă la mână sau la picior
- capacitate maximă de tractare de 600Kg
- pornire electrică
- servodirecție electronică EPS
- amortizoare reglabile pe gaz
- instrumentație digitală
- rack față cu o capacitate de 50Kg
- rack spate cu o capacitate de 90Kg
- cutie de viteze automată Yamaha Ultramatic CVT
- 3 compartimente de depozitare
- troliu frontal WARN ProVantage 2500

 

ATV Yamaha cu 2 ani garanție.

ATV Yamaha de vânzare și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 1 cilindru, 4 timpi, 4 valve, DOHC
Putere : 51 CP
Capacitate : 708 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata Yamaha Ultramatic CVT
Rezervor : 18 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : independenta, brat dublu
Suspensie spate : independenta, brat dublu
Frana fata : hidraulica, 2 discuri ventilate
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : AT26x8-12
Anvelopa spate : AT26x10-12
Lungime : 2070 mm
Latime : 1230 mm
Inaltime : 1253 mm
Inaltime sa : 860 mm
Garda la sol : 288 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2018
Culori : alb, negru, albastru, rosu

Despre Yamaha

Ascensiunea numelui "Yamaha" in lumea motor-sportului se datoreaza  lui Genichi Kawakami, primul  presedinte al grupului. El este primul fiu al lui Kaichi Kawakami, presedintele companiei Nippon Gakki, care se ocupa de instrumente muzicale si electronice.

In anul 1953, Genichi si-a manifestat intentia sa largeasca aria de produse, deoarece dispunea de capital si in mintea sa ramasese intiparita amintirea colaborarii in domeniul aviatic, dublata de sentimentul ca era imperios necesar sa-si diversifice productia. Atunci a inceput sa cerceteze piata in cautarea de noi oportunitati. Dupa multe vizite in SUA, Genchici Kawakami s-a decis ca piata ofera multe posibilitati, dar cea care i-a parut cea mai profitabila ar fi aceea de a crea motociclete.

Avand ca Motto: "Daca ai de gand s-o faci, asigurate ca este cea mai buna", au inceput constructia primei motociclete. In august 1954 primul  model era finalizat, avand numele de Yamaha YA-1. Motorul era unul de 125cc, cu racire pe aer si cu un singur cilindru. Odata finalizat a fost supus unui test de 10000 de kilometrii ca sa se asigure ca produsul lor este de cea mai buna calitate. Testul a fost trecut cu brio si din acel moment calea le era deschisa.

In anul 1956 al doilea model era deja gata sub numele de Yamaha YC1. Avea un motor de 175cc, un singur cilindru in doi timpi. In 1957 Yamaha a lansat modelul YD1 de 250cc cu doi cilindri in doi timpi.

In 1958 "Yamaha" a devenit primul producator japonez care intra in competitiile internationale castigand un impresionant loc 6 in SUA la cursa Catalina Grand Prix. Imediat compania americana Cooper Motors a inceput sa comercializeze modelele YD-1 si MF-1 (500cc, doi timpi, un cilindru). Doi ani mai tarziu, Yamaha incepe sa vanda prin dealeri in toata America. In 1960 atentia lui Genichi a fost atrasa de domeniul maritim si a inceput sa construiasca diferite ambarcatiuni. A folosit noi motoare si ca o premiera s-a apelat la fibra de sticla ramforsata (FRP). Primele modele au fost: CAT-21, RUN-13 si P-7. In 1972 Yamaha colaboreaza cu Toyota si aduc la viata masina sport cunoscuta peste tot in lume: Toyota 2000  GT.

Modelul  de motocicleta DT-1 este considerat ca fiind primul cu adevarat de off-road. El reflecta puterea ideeilor originale, a  dorintelor puternice, tinand cont si de dorintele consumatorilor. In anii ce-au urmat Yamaha si-a continuat expansiunea incepand sa produca snowmobile, ATV-uri, kart-uri, generatoare si multe altele, fapt pentru care in acest moment beneficiaza de un renume la nivel mondial.