Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Ia-ti vehicul electric, cu ajutor de la stat! RABLA 2020


O veste buna pentru cei care vor sa cumpere masini noi, nepoluante! Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate de luna viitoare!

Cei interesati de achizitia unei masini pur electrice sau electrice hibride au toate motivele sa descopere programul RABLA PLUS, prin care pot cere de la stat, in functie de caracteristicile vehiculului dorit, ecotichete in valoare de pana la 45.000 lei. Cea mai mare noutate privind editia Rabla Plus a acestui an o constituie faptul ca se vor putea cumpara inclusiv motociclete electrice.

Motocicletele care se incadreaza in programul Rabla Plus 2020 sunt, conform proiectului de ordin, cele cu doua sau trei roti, actionate de un motor electric cu o putere mai mare de 4KW si care au viteza maxima constructiva mai mare de 45 km/ora.

„Rabla”, cel mai vechi program derulat de Administratia Fondului pentru Mediu, va incepe in luna martie. Totodata, programul Rabla Plus care se adreseaza celor care vor sa cumpere vehicule electrice, presupune ecoticketul în valoare de 10.000 de Euro pentru achizitionarea de masini 100% electrice.

Descopera din timp oferta potrivita pentru tine! Portofoliul nostru include autoturisme diesel AIXAM si CHATENETmasini electrice de oras TAZZARI, la care se adauga o gama diversificata de motocicletescutere electrice Piaggio MP3 si Vespa Elettrica, precum si modelele de biciclete electrice marcile FANTIC si KAWASAKI.

Gama noastra de autovehicule include modele Tazzari, Chatenet si Aixam. Aixam este un producator francez de autovehicule, cu sediul in Aix-les-Bains, Savoie. Oferta lor include microcar-uri, adica automobile de capacitate mica, ce pot fi conduse de la varsta de 16 ani si autoutilitare diesel de capacitate mica sau electrice. Produsele Aixam se caracterzieaza prin inovatie tehnica, design atractiv, fiabilitate si acopera toate segmentele de soferi, oferite la cel mai bune preturi. Pe langa autovehiculele Aixam, cei interesati pot descoperi si modele de masini Chatenet, producator de microcar-uri cu sediul in Haute-Vienne, Franta - modelele Chatenet se caracterizeaza prin calitate si design modern, fiind perfect adaptate pentru deplasare urbana, cu parametri foarte favorabili de consum. 

Cine poate accesa programul? Candidatii eligibili trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta in România, sa nu aiba nicio datorie la stat, iar vechiul autoturism care urmeaza a fi dat spre casare trebuie sa aiba o vechime de minimum 8 ani.

Intra pe site atvrom-pitesti.ro

 

 

Tag-uri

vehicule electrice, rabla plus, biciclete electrice, masina electrica, tazzari, aixam,