Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Posibilitati nelimitate cu SXS-ul UForce 1000


Un salt in liga profesionistilor pentru CF Moto! Modelul UForce 1000 a fost proiectat pentru a servi in scop utilitar, iar motorizarea din dotare este capabila sa infrunte multe sesiuni de munca sustinuta in cele mai variate conditii: pe ploaie si vant puternic, la temperaturi peste limitele normale, niciun obstacol nefiind imposibil de invins pentru acest vehicul 4x4 off road.

Excelent echipat, CF Moto UForce 1000 are toate motivele sa se alature celor mai importanti concurenti pe segmentul de SSV-uri utilitar-recreationale. Modelul beneficiaza de tehnologia IRS (amortizoare independente reglabile in 5 pozitii) si a fost gandit sa faciliteze trasportul de incarcaturi mari.

Datorita sasiului din dotare, UForce 1000 are si o statura impuntoare, de vehicul masiv. Ampatamentul este de 2050 mm. Modelul are dimensiuni: 2945 mm - lungime, 1615 mm - latime si 1850 mm - inaltime. Cu o greutate de 690 kg, acest SSV CF Moto este disponibil in mai multe scheme de culoare atractive: pe albastru, gri si camuflaj. In ciuda constitutiei robuste, modelul este bine proportionat.

Aspecte practice

  • Instrumentarul cu afisaj digital este usor de interpretat si de folosit de catre rider. 
    Modelul dispune de bare de protectie solide, bine integrate in caroserie. 
    Bena spatioasa; priza de 12 volti pentru GPS si priza port USB, la care se adauga spatiul de depozitare suplimentar sub scaunul pasagerului.

Motorul in 2 cilindri, 4 timp, 8 valve, SOHC, EFI vine cuplat la cutia de viteze automata CVT. Acest side-by-side beneficiaza de sistem de pornire eletric.

Cu suspensii fata si spate independente, cu brat dublu si frane puternice pe disc, UForce 1000 abordeaza cu incredere provocarile terenurilor dificile off road.

UForce 1000 poate servi pentru o gama diversificata de aplicatii (agrement si munca): transport de persoane, plimbari, transport de bunuri si hrana pentru animale, materiale de constructie etc., dar poate fi si un bun partener pentru cei care parctica pescuitul sau vanatoarea. Paleta larga de accesorii favorizeaza aplicatii multiple, limita fiind doar imaginatia.

Pachetul standard de dotari al acestui side-by-side CF Moto consta in: centuri de siguranta, acoperis, troliu, parbriz, jante aluminiu, bila remorcare, portiere, servodirectie EPS (cu rol in diminuarea oboselii resimtite de pilot dupa o zi lunga pe traseu).

 

Tag-uri

uforce 1000, sxs cf moto,