Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV TGB Target 600


ATV TGB Target 600
  14.04.2020

In lineup-ul de ATV-uri TGB, modelul Target se distinge prin aspectul agresiv, demonstrand vocatie sportiva in medii off road. Noua versiune TGB Target 600 se inscrie perfect in gama si se bazeaza pe o motorizare imbunatatita. Acest ATV sport proiectat de brandul taiwanez se afirma in clasa de care apartine prin putere, manevrabilitate si un look atractiv pe placul riderilor cu un stil de pilotare agresiv.

In componenta modelului de ATV 600cc al companiei TGB intra urmatoarele: motorul puternic pe injectie cuplat la o cutie de viteze automata CVT (cu trepte L-H-N-R-P), suspensii EVO moderne fata-spate cu brat dublu tip A, plus frane puternice pe disc pentru un control optim pe traseele accidentate sau cu teren variabil. Indiferent de nivelul de experienta al pilotului, modelul de fata garanteaza o iesire palpitanta.

Care este misiunea ATV-ului TGB Target 600? In primul rand, acest vehicul 4x4 off road este destinat plimbarilor de recreatie, intrecerilor, precum si competitiilor de profil. Principala sa caracteristica decurge din blocul motor serios si constituie un avantaj pentru cei cu chef de senzatii tari si viteza pe drumuri greu de accesat cu vehicule conventionale.

Studiile si dezvoltarile conduse de uzina din Kaoshiung la capitolul motorizare (motor 561 cm3) denota interesul taiwanezilor pentru a se plia exigentelor celor cu afinitati sportive in zona de off road. TGB Target 600 este un quad enduro conform normelor Euro4. Instrumentarul este usor de folosit.

Sasiul cu lungimea de 1,95 m faciliteaza strabaterea cu brio a sectiunilor tehnice. Cu toate ca de pe acest model lipseste servodirectia, riderul nu va avea motive sa se planga de oboseala in cazul in care petrece o zi lunga in sa.

De asemenea, TGB Target 600 ofera eficienta in ambele moduri: 4x2 / 4x4. Poate atinge o viteza maxima de 90 km / h. Cei interesati pot opta pentru schema de culoare  pe alb cu rosu sau pentru cea pe negru. 
Modelul este disponibil in varianta cu omologare Euro4 (inmatriculabila la politie), precum si in varianta T3 (inmatriculabila la primarie). 

Competitia - un concurent direct pentru ATV-ul TGB Target 600 este Kymco Maxxer 450i IRS.

Alte caracteristici

Lungime: 1950 mm 
Latime: 1240 mm
Inaltime: 1280 mm
Greutate: 359 kg
Garda la sol: 320 mm
Rezervor: 18 litri
Sistem pornire: electric

Anvelopa fata: AT 25 X 8-12
Anvelopa spate: ATT 25 X 10-12

Tag-uri

atv tgb, off road, atv, tgb target 600, atv 600cc,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate