Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

De ce sa-ti iei echipamente pentru off road marca Shift


Cei care sunt fani off road merita sa arunce un ochi la colectiile de echipamente SHIFT (3LACK LABEL / R3CON / WHIT3).

Ce poti descoperi: ochelari pentru ATV/motocross/enduro, casti, tricouri, sepci, pantaloni si bluze, pe scurt echipament complet pentru a fi in forma pe traseu. Prin ce se deosebesc modelele de bluze Shift Black Label de produsele concurentei: ofera o potrivire si aerisire excelente, ceea ce contribuie la o libertate de miscare absoluta. In plus, in 2017, pantalonii pentru off road marca Shift din gama Black Label au stabilit standardul de performanta. In intreceri de amatori sau de profesionisti, la plimbare cu prietenii pe dealuri si pe trasee montane, echipamentele de la Shift stralucesc prin performante fara compromis.

Echipamentele din gama White Label sunt populare datorita constructiei de calitate si preferate pentru look-ul modern care mizeaza pe simplitate. In acelasi timp, produsele din gama Recon sunt apreciate pentru durabilitate si versatilitate.

Fie ca ai nevoie de o pereche noua de manusi pentru off road, fie de imbracaminte pentru riding sau alte accesorii, echipamentele Shift sunt o alegere inspirata pentru pilotii care traiesc pentru aventura si senzatii extreme si nu fac rabat de la calitate.

Tag-uri

echipamente off road, shift, casca protectie,