Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Prin ce se deosebeste scuterul Kawasaki J300 de concurenta?


O solutie inovativa de transport, scuterul Kawasaki J300 ABS 2020 ofera combinatia ideala de atitudine sportiva, spirit practic, control si confort la pilotare. Toate acestea cu designul distinctiv Kawasaki. Profesionistii urbani in perpetua miscare pe strazile aglomerate ale orasului vor avea parte, negresit, de o doza de distractie garantata in timpul navetei catre serviciu, scoala sau orice alta destinatie.

J300 are in dotare un motor monocilindru in 4 timpi, pe racire cu lichid, SOHC, capacitate 299 cm³. Din pachetul standard fac parte suspensiile sporty: pe fata cu furca telescopica si pe spate cu doua amortizoare ajustabile in 5 pozitii. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze automată CVT. Fiabil si eficient, J300 este capabil sa atinga puterea maxima de 27 cai, suficient pentru o plimbare antrenanta prin oras. Modelul de scuter Kawasaki de fata ofera pilotului urban mai multe featuri utile, precum: un compartiment incapator pozitionat sub sa, torpedo cu priza de 12V, o sa ergonomica si confortabila, la care se adauga o instrumentatie de bord moderna - include vitezometru si turometru analog si ecran LCD cu ecran parcurs, ceas, nivel carburant, temperatura lichidului de racire astfel incat riderul va avea in fiecare moment acces facil la toate datele despre calatorie.

De asemenea, J300 vine prevazut cu scarite pentru pasager care pot fi ridicate. Capacul pentru contact poate fi eschis numai cu partea din spate a cheii. Rezervorul ofera o capacitate de 13L, suficient pentru distractie cu un singur plin pe strazile orasului. Stopurile cu lumini LED si finisajele moderne contribuie la look-ul special al acestui scuter 299cc. 
Scheme de culoare disponibile: Metallic Flat Anthracite Black / Candy Flat Blazed Green

In concluzie,  oricine va opta pentru scuterul Kawasaki J300 va face o alegere practica, beneficiind de consum redus si un grad de autonomie ridicat pentru a putea parcurge o distanta cat mai mare cu un singur plin. 

Tag-uri

scuter, scutere kawasaki, kawasaki j300, scuter 299cc,