Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Polaris Sportsman 570 EPS 2020


ATV Polaris Sportsman 570 EPS 2020
  22.07.2020

Producatorul Polaris a echipat modelul de ATV Sportsman 570 EPS 2020 cu un motor puternic de 44 CP. Acesta prezinta avantajul de a porni usor si de a functiona optim indiferent de altitudine sau temperatura - datorita sistemului de alimentare gestionat electronic (EFI),  precum si a tehnologiei avansate DOHC (Double Overhead Camshaft) cu 4 supape per cilindru.

Una dintre caracteristicile standard a modelelor de ATV Polaris din gama Sportsman o constituie tractiunea AWD autocuplabila care permite abordarea celor mai dificile terenuri cu un minim de efort. Sistemul cupleaza automat tractiunea celor 4 roti atunci cand situatia pe traseu o impune si revine la tractiunea 2WD in momentul in care drumurile devin usor accesibile. Reprezinta probabil cel mai usor de utilizat sistem si raspunde cu promptitudine solicitarilor, reducand totodata uzura din elementele transmisiei. Mentinerea directiei devine mai facila concomitent cu sporirea puterii doar atunci cand este nevoie.

Sistemul „Lock and Ride" favorizeaza echiparea rapida cu diferite accesorii ce au rolul sa aduca un plus de adaptabilitate si confort. Gama diversificata de accesorii este special creata pentru acest model si permite riderului personalizarea ATV-ului in functie de dorinte si necesitati. 

Cu o capacitate totala de incarcare de peste 120 kg, ATV-ul Sportsman de fata ofera posibilitatea de a duce la bun sfarsit cele mai dificile sarcini in medii cu teren off road dificil, greu practicabil. Ochetii de amarare faciliteaza fixarea incarcaturii prin intermediul chingilor. In continuare, spatiul de stocare frontal asigura o depozitare suplimentara a obiectelor.

Servodirectia din dotarea lui Polaris Sportsman a fost special proiectata pentru a oferi confort, dar si control pe parcursul intregii zile de munca sau de distractie in off road. In comparatie cu alti constructori ce ii determina pe utilizatori sa ajusteze manual nivelul de asistenta al servodirectiei, servodirectia ATV-urilor Polaris va ajusta automat nivelul de asistenta in functie de conditiile de drum si viteza. Acest lucru inseamna ca manevrabilitatea la viteze reduse este imbunatatita simultan cu sporirea sigurantei si a controlului la rularea cu viteze ridicate.

De asemenea, Polaris Variable Transmission (PVT) permite pilotului comutarea usoara intre diferitele moduri de functionare sau parcare (High / Low / Neutral / Reverse / Park).

Nu in ultimul rand, Polaris Sportsman 570 este echipat standard cu o sa mai confortabila, protejata de un material cu rezistenta sporita indiferent de conditiile de utilizare. Pentru un plus de vizibilitate, pozitia scaunului pasagerului este usor inaltata.

 

Tag-uri

atv 570cc, sportsman 570, atv polaris,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate