Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Sportsman 570 X2 EPS '21

Inmatriculabil fara TVA
9151 EUR

TVA inclus
10890 EUR

*Posibilitate factura externa

Motor : ProStar 570, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI
Putere : 44 CP
Capacitate : 567 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT P-R-N-L-H
Rezervor : 25.5 l
Racire : cu lichid
Transmisie : cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : de tip MacPherson
Suspensie spate : brat dublu, bara stabilizatoare, IRS
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 25x8-R12
Anvelopa spate : 25x11-R12
Lungime : 2280 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1451 mm
Greutate : 361 KG
Garda la sol : 279 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2021
Culori : verde

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.