Scroll to top

Stiri Recente

Motocicleta Kawasaki Versys 650 2021 este partenerul perfect pentru deplasarea zilnica...

Linhai M565L EPS 4x4 2020 reprezinta cel mai nou model de ATV...

Snowmobile Polaris 2021


Lineup-ul de snowmobile Polaris revolutioneaza din nou industria! 
Generatia de snowmobile Polaris 2021 include un model potrivit pentru orice pasionat al sportului, indiferent de stilul de pilotare practicat: de la legenda Indy pana la modelele RMK, Swichback si Titan. Care sunt noutatile sezonului? Gama mai primeste ca membri pe Indy VR1, un snowmobil trail performance si pe Switchback Assault 146, un crossover de exceptie. Fanii distractiei pe zapada se pot baza pe performanta dovedita a lui RMK Khaos pe trasee montane, dar si pe precizia inegalabila a lui PRO RMK. Optiunile de motor sunt 850 Patriot si noul 650 Patriot.

Gama de snowmobile Polaris RMK 2021 - aduce programul exclusiv SnowCheck, sistemul QuickDrive2 caracterizat printr-o greutate redusa si cu rol in diminuarea efortului resimtit de rider si pentru un raspuns promt la comenzi. In tandem cu sistemul QD2 lucreaza noile senile Series 8 de 155-inch si 165-inch care furnizeaza tractiune superioara alaturi de flotatie optima in toate conditiile. Drept rezultat, modelele Polaris RMK sunt capabile sa se aventureze in zone cu zapada adanca. Motorizarea 850 Patriot se extinde pentru seria PRO-RMK.

Rege in clasa 600cc. Motorul 650 Patriot a fost conceput sa ofere durabilitate, eficienta greu de egalat (o imbunatatire de 60%) si performanta deosebita cu 10% mai multa putere si o crestere de 14% la nivel de acceleratie, fata de motorul predecesor Liberty 600.

Snowmobilele Indy VR1 si Switchback Assault 146 beneficiaza de 7S Display, primul ecran touch de 7" (178mm) cu tehnologia exclusiva Ride Command, Bluetooth si multiple optiuni. Tot in premiera, ambele modele dispun de dotarea de confort SmartWarmers pentru incalzirea mainilor. Lista de noutati mai include proiectorul de ceata NightBlade cu lumini LED de mare intensitate si accesorii Lock & Ride FLEX.

Snowmobile Titan - cele mai capabile si silentioase modele crossover de pe piata. Experienta imbunatatita pe zapada prin reducerea vibratiilor, operare mai putin zgomotoasa si eficienta crescuta. Introducerea platformei AXYS are ca rezultat o adaptabilitate extraordinara la traseu.

Tag-uri

snowmobil polaris,