Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris RZR XP Turbo S '20

Inmatriculabil fara TVA
27730 EUR

TVA inclus
32999 EUR

*Posibilitate factura externa

Motor : ProStar Turbo HO, 2 cilindri, 4 timpi, DOHC, EFI, turbocharged
Putere : 168 CP
Capacitate : 925 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT P-R-N-L-H
Rezervor : 35.9 l
Racire : cu lichid
Transmisie : automata
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : Amortizoare 2.5" FOX Podium cu camera BY-PASS si 24 pozitii reglare
Suspensie spate : Amortizoare 3" FOX Podium Internal cu camera BY-PASS
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : BF GOODRICH ALL TERR 30x9.50 R15
Anvelopa spate : BF GOODRICH ALL TERR 30x9.50 R15
Lungime : 3099 mm
Latime : 1828 mm
Inaltime : 1905 mm
Greutate : 808 KG
Garda la sol : 406 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2020

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.