Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris RZR XP 1000 Turbo EPS '18

Acest produs nu mai face parte din oferta!

*Posibilitate factura externa

Polaris RZR XP 1000 Turbo EPS este fără doar și poate cel mai puternic SXS sport Polaris. Modelul atinge performanțe de nivel competițional prin utilizarea unui motor ProStar cu 2 cilindri în 4 timpi, DOHC, EFI, cu turbocharger avansat care îi permite să ofere o putere de 168cp, un bonus considerabil în contextul întrecerilor off road. Cutia de viteze automată PVT vă va permite să vă concentrați la traseu fără să fiți nevoiți să schimbați vitezele, iar sistemul de transmisie High Performance On-Demand True AWD/2WD oferă acestui side by side cu 2 locuri versatilitatea care îi permite să se comporte fără cusur pe orice fel de traseu. Pachetul standard este completat de sistemul ETC pentru controlul accelerației, de servodirecția electronică EPS, de suspensiile de înaltă calitate cu o cursă foarte lungă pentru aterizări și stabilitate si amortizoare Walker Evans Needle, jante de aluminiu și portiere 1/4. Adăugați un design serios și agresiv, perfect complementar performanțelor de rulare și veți obține ca rezultat un model deosebit de performant, dedicat adevăraților cunoscători ai sporturilor off road și celor care visează la un loc pe podium în competițiile de profil.

- motor ProStar Turbo, 2 cilindri, 4 timpi, DOHC, EFI, 168cp 925cc
- turbocharger
- cutie de viteze automată PVT P/R/N/L/H
- sistem de tracțiune High Performance On-Demand True AWD/2WD
- suspensii premium - amortizoare Walker Evans Needle
- suspensii față cu braț dublu de tip A, bară stabilizatoare, cursă de 406mm
- suspensii spate independente cu trailing arms, bară stabilizatoare, cursă de 457mm
- frâne hidraulice pe disc
- servodirecție electronică EPS
- sistem de control al accelerației ETC
- faruri cu LED
- jante din aluminiu
- scaun reglabil pentru pilot
- portiere 1/4
- sistem detectare prezență pilot de tip Seat Belt Interlock
- instrumentație cu ecran LCD 102mm, Rider Informațion Center și Bluetooth
- 2 locuri


Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

Omologare Euro4 (inmatriculabil la politie)

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : ProStar Turbo, 2 cilindri, 4 timpi, DOHC, EFI, turbocharger
Putere : 168 CP
Capacitate : 925 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT P/R/N/L/H
Rezervor : 36 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : braț dublu de tip A, cursă de 406mm
Suspensie spate : independenta IRS, bară stabilizatoare, cursă de 457mm
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 29x9-R14
Anvelopa spate : 29x11-R14
Lungime : 3022 mm
Latime : 1626 mm
Inaltime : 1873 mm
Greutate : 679 KG
Garda la sol : 343 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2018
Culori : albastru, portocaliu

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.