Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Ranger Crew XP 1000 EPS '21

Inmatriculabil fara TVA
18000 EUR

TVA inclus
21420 EUR

*Posibilitate factura externa

Side-by-side Polaris ideal pentru aventura cu prietenii in weekend, ofera 4 locuri. Un vehicul de teren util in special pentru sarcini de munca diverse, transport de persoane si incarcaturi grele in medii off road dificil de accesat.

Caracteristici tehnice:

  • motor 2 cilindri, 4 timpi, DOHC, 999cc, 82 CP
  • racire cu lichid
  • cutie automata PVT cu trepte H/L/N/R/P
  • suspensii fata si spate cu brat dublu in A
  • frane hidraulice pe disc
  • garda la sol 330mm
  • instrumentar de bord cu afisaj digital color. 

Culoare - Matte Navy Blue

Acest vehicul se conduce cu carnet categoria B.

Omologare T1B (tractor)

Puterea afisata este puterea constructiva declarata de Producator si poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu. Pentru mai multe detalii vezi aici.

SXS Polaris cu 2 ani garantie.

SXS de vanzare si in rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 2 cilindri, 4 timpi, DOHC
Putere : 82 CP
Capacitate : 999 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT, H-L-N-R-P
Rezervor : 43.5 l
Racire : cu lichid
Suspensie fata : brat dublu A-arm
Suspensie spate : Brat dublu A
Frana fata : Hidraulica cu disc
Anvelopa fata : 27 x 9-12
Anvelopa spate : 27 x 11-12
Lungime : 3860 mm
Latime : 1580 mm
Inaltime : 1960 mm
Greutate : 878 KG
Garda la sol : 330 mm
Inmatriculabil : Nu
An : 2021

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.