Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Ranger 570 EPS '21

Inmatriculabil fara TVA
9990 EUR

TVA inclus
11888 EUR

*Posibilitate factura externa

Cu o serie de imbunatatiri in zona de confort si dotari, Polaris Ranger 570 devine un partener de munca in zone off road pe care cu siguranta te poti baza! Motorul ProStar monocilindric in 4 timpi DOHC, capacitate 567cc livreaza 44 cai putere si vine echipat cu transmisia True On-Demand All Wheel Drive pentru a oferi tractiunea de care aveti nevoie pe teren dificil. Modelul de fata este un side-by-side midsize cu pronuntat caracter utilitar care va executa impecabil sarcini diverse, de la transportul unor incarcaturi grele pana la explorarea de trasee pentru pura distractie.

Caracteristici:

 • motor ProStar, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, 567cc, 44 CP, pe racire cu lichid
 • transmisie finala: automatica pe cardan PVT H/L/N/R/P
 • tractiune On-Demand True AWD/2WD/VersaTrac Turf Mode
 • suspensie fata MacPherson, cursa 229mm
 • suspensie spate brat dublu de tip A, IRS cursa de 25.4cm
 • frane fata/spate hidraulice pe disc
 • sistem cargo Lock & Ride
 • carlig remorcare standard de 5cm
 • capacitate incarcare 453.6 kg
 • capacitate rezervor 34.1 L
 • capacitate remorcare 680.4 kg
 • ampatament 185.4 cm
 • jante otel stantat
 • proiectoare fata si pozitii cu putere de 50W; LED
 • bord: analizor analog Rider Information Center cu display LCD de 2 ", vitezometru, tahometru, odometru, tripmetru, ceas, indicator viteza, indicator de combustibil, temperatura lichidului de racire, indicator de service si lumina de avertizare centura siguranta, DC outlet.

Culoare - Sage Green

Acest vehicul se conduce cu carnet categoria B

Omologare T1b (inmatriculabil la primarie).

Puterea constructiva declarata de Producator poate diferi de cea omologabila, dezvoltata de vehicul ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu.

2 ani garantie, optiune rate.

 

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : ProStar 570, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI
Putere : 44 CP
Capacitate : 567 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 34.1 l
Racire : cu lichid
Suspensie fata : MacPherson, cursa 229mm
Suspensie spate : Brat dublu A
Frana fata : Hidraulica cu disc
Anvelopa fata : 25 x 8-12; 489
Anvelopa spate : 25 x 10-12; 489
Lungime : 2790 mm
Latime : 1470 mm
Inaltime : 1850 mm
Greutate : 486.7 KG
Inmatriculabil : Da
An : 2021
Culori : verde

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.