Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Imbunatatiri aduse liniei SXS Yamaha 2019


Printre modelele SXS Yamaha din sezonul curent care se bucură de cea mai multă vâlvă merită menționate noua Wolverine X2 și SSV-ul sport YXZ1000R SS.

Vehiculul SXS Wolverine X2 beneficiază deja de recenzii elogioase, meritele sale principale constând în optimizările multiple de ordin tehnic, dar și la nivel de design. În primul rând, este notabil styling-ul modern care favorizează o vizibilitate maximă pe traseu. Modelul se bazează pe o motorizare serioasă cu doi cilindri parallel twin de 847cc, DOHC, 8 valve și dispune de o capacitate de tractare 907 kg (2000 pounds). Se poate spune că Yamaha Wolverine X2 este un partener excelent de explorare a traseelor celor mai diversificate, fiind un concurent căruia îi este greu de găsit rivali în special la pilotarea pe drumuri înguste, tehnice.

În ceea ce privește noul SXS sport Yamaha YXZ1000R SS SE, acesta nu îi dezamăgește pe pasionații vitezei și senzațiilor extreme abordând orice obstacole s-ar ivi pe traseu ca un adevărat profesionist al off road-ului, de la teren accidentat până la drumuri noroioase și trasee montane sau dune de nisip. Îmbunătățirile de care a beneficiat modelul de față constă în: design nou, radiator repoziționat, suspensii optimizate off road, styling ROPS pentru un plus de confort pentru pasageri. Fără doar și poate, modelele YXZ1000R dotate cu șasiu agresiv vor domina orice teren și au toate șansele să se distingă în competiții și întreceri de profil.

Lineup-ul SXS Yamaha include și vehicule cu accentuate valențe utilitare.

Modelele Yamaha Viking și Viking VI cu trei și șase locuri aduc o capacitate mare de încărcare și tractare.

Vice-președintele Yamaha ATV/SXS, Mike Martinez a declarat că „producătorul supune toate modelele side by side unor probe dure în condiții reale pentru ca posesorii finali să aibă parte de aventura vieții”.

Nu în ultimul rând, SXS-ul 2019 Yamaha Wolverine X4 se remarcă drept un vehicul 4x4 potrivit pentru agrement și implicit pentru cei care vor să petreacă timp de calitate în off road împreună cu prietenii sau familia.

 

 

Tag-uri

sxs, yamaha, wolverine x2, yxz1000r,