Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Microcar Chatenet CH40 Sportline


Microcar Chatenet CH40 Sportline
  10.08.2020

Firma Chatenet este cunoscuta pentru modelele sale moderne de microcars. Este si cazul modelului CH40 Sportline, instant remarcabil printr-un design atractiv, cu o caroserie cu forme elegante si finisaje premium. 
1️. La o privire atenta sub capota, vei descoperi un motor diesel Lombardini Kobler HDI cu o capacitate cilindrica de 480cc. Acest microcar Chatenet este capabil de 8 cai putere cu un consum de numai 3L/100Km. Motorul este izolat fonic pentru a nu deranja soferul si pasagerul si vine cuplat la o cutie de viteze automata D-N-R.

2️. Automobilul este echipat cu un sistem modern de franare cu circuit hidraulic dublu, bazat pe discuri de diametru crescut, cu o tehnologie care permite reglarea automata a pozitiei discurilor pentru a contrabalansa efectele uzurii. De aici rezulta costuri de intretinere reduse. In plus, faciliteaza o oprire sigura si controlata chiar si dupa utilizare indelungata.

3️. Pachetul este completat de un portbagaj incapator de 500L, sistem de inchidere centralizata, senzori de parcare, kit multimedia, camera marsarier, jante premium din aluminiu si finisaje interioare pe aluminiu, carbon sau negru lucios.

Prin toate acestea, Chatenet CH40 Sportline devine o masina pentru 16 ani eficienta si distractiv de folosit, un partener viabil pentru deplasare urbana dedicat celor in permanenta miscare.

Tag-uri

chatenet, microcar,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate