Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

SxS Can-Am Maverick Sport X XC 1000R 2020


Pentru sezonul 2020, canadienii de la BRP au extins lineup-ul Maverick Sport cu inca un side-by-side caracterizat prin latimea de 64 inch. Modelelor SXS Sport X MR si Sport X RC li se alatura o versiune Sport X XC echipata cu motor Rotax 1000R V-Twin capabil sa livreze 100 cai putere.

Dimensiunile compacte sunt un atu demn de apreciat deoarece favorizeaza pilotarea pe orice tip de trasee off road. In plus, noul Can-Am Maverick Sport X XC 1000R va fi astfel mult mai usor de remorcat si de depozitat in comparatie cu un X3 mare. Acest SXS sport este un competitor direct pentru modelele Yamaha YXZ1000 si noul Talon 1000X atat in ceea ce priveste performantele, cat si din punct de vedere al pretului.

Printre punctele forte ale lui Maverick Sport X XC 1000R se numara diferentialul Smart-Lok cu mod Trail Activ, suspensiile moderne Fox 2.5 Podium cu amortizoare QS3 Piggyback, garda la sol de 15 inch si pachetul X care contribuie la un look atractiv, pe masura aptitudinilor dovedite in medii cu teren dificil.

 

#werebuiltforthis

Tag-uri

maverick sport x xc, can am, side by side, sxs, off road,