Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Linhai DragonFly 300S, un ATV potrivit pentru incepatori


ATV-ul Linhai 300 4x4 este in primul rand accesibil oricarui buzunar. Acest lucru nu inseamna insa ca inginerii chinezi au facut rabat de la calitate. Modelele ATV Linhai 2020 se afirma prin calitatea superioara de fabricatie a componentelor si sistemelor din dotare precum si printr-un design compact care le face usor de transportat si manevrat.

In cazul acestui ATV utilitar-recreational, pachetul standard include un motor de 275cc 21 cai putere, suficient pentru a facilita experiente antrenante in orice mediu. Motorizarea lucreaza impreuna cu suspensiile optimizate pentru teren dificil pentru a permite cea mai buna experienta de riding in offroad si cu franele hidraulice pe disc puternice si moderne care asigura controlul necesar pentru efectuarea de manevre mai agresive. Troliul poate fi controlat de la distanta cu telecomanda. In plus, sunt disponibile aparatori de maini, lumini LED si afisaj digital. Mai mult de atat, in completarea motorizarii de ultima ora, vine sistemul ingenios de suspensii imbunatatite pentru a face fata traseelor offroad cu teren accidentat, variabil. Suspensia fata este de tip MacPherson independenta, iar suspensia spate - monobascula, amortizor.Modelul poate fi personalizat pentru sarcini de munca diversificate, astfel incat va deveni un partener de incredere pentru treburile gospodariei, in gradina, in jurul fermei sau cabanei, dar si pentru pescuit sau vanatoare.

Mai mult decat atat, furnizeaza pasionatilor de viteza si adrenalina o experienta de pilotare memorabila pe drumuri off road.

<iframe width="600" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/45qBVkAVsPg">
</iframe>

 

Tag-uri

atv 275cc, linhai dragonfly 300 s, atv linhai, off road,