Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Roadstere Can-Am Ryker 2020


Cele mai atractive vehicule cu trei roti ale prezentului sunt, fara indoiala, roadsterele Can-Am Ryker. Gandite sa indeplineasca exigentele celor care prefera experientele deosebite, modelele BRP Ryker se bazeaza pe tehnologie de ultima generatie si se remarca printr-un design unic.

La fel ca modelele Spyder ale companiei canadiene, Ryker se bazeaza pe motorizarea eficienta Rotax. Can-Am Ryker 600 ACE '20 dispune de motorul Rotax 600 ACE cu 2 cilindri in linie, pe injectie electronica directa, racire cu lichid si cu acceleratie electronica si livreaza 50 CP, sufient pentru deplasare prin oras.

Fratele sau mai mare, Ryker 900 ACE, are in dotare un motor Rotax 900 ACE, 3 cilindri in linie si este capabil sa genereze 82 cai putere pentru o experienta mai antrenanta de riding. Modelul de 900cc este disponibil si in varianta Rally Edition (aduce in plus, pe langa modurile Eco si Sport, modul Rally).

Ca puncte cheie, mai merita amintita cutia de viteze automata CVT moderna si eficienta, alaturi de amortizoarele reglabile KYB HPG reglabile cu rol in oferirea unei manevrabilitati de top, plus franele puternice cu discuri de diametru mare 270mm fata, 220mm spate pentru un control optim, display-ul digital cu functii complete, sistemul ABS si suita de sisteme electronice avansate de asistenta pilot: sistem SCS (Stability Control System) - controlul stabilitatii; sistem TCS (Traction Control System) - controlul tractiunii; sistem HHC (Hill Hold Control) etc.

Toate acestea contribuie la cea mai buna experienta marca Bombardier. De asemenea, riderul are la dispozitie multiple posibilitati de personalizare a vehiculului, putand opta pentru multiple scheme de culoare.

Tag-uri

on road, ryker, can am,