Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Gama ATV si SxS Kawasaki 2020


Considerata de majoritatea expertilor un standard pe segmentul in care se incadreaza, gama Kawasaki Mule alaturi de modelele de ATV isi consolideaza pozitia pe piata si in sezonul 2020.

Linia BRUTE FORCE ATV cuprinde doua versiuni ale platformei foarte populare 750 V-Twin 4x4 si ofera doua optiuni de culoare: o schema pe verde camuflaj - Camouflage Real Tree Xtra Green, o alegere potrivita pentru fanii sportului si pentru cei care desfasoara activitati in zone rurale, si una negru cu albastru Super Black / Vibrant Blue creata speciala pentru agrement, evenimente publice si comerciale. Ambele modele vin echipate cu servodirectia Electronic Power Steering cu rol in reducerea efortului la pilotare pe parcursul unei zile lungi de munca sau de distractie pe traseu. Adaugati si modurile selectabile de riding, suspensia fata si spate double wish-bone si o serie de dotari de functionalitate.

Linia SxS Kawasaki cu modelele MULE PRO si SX impresioneaza prin motorizare si capacitatea sporita la remorcarea si tractarea de incarcaturi grele. Pilotii care au ca prioritate manevrabilitatea si sunt interesati si de dimensiunile vehiculului vor fi si ei multumiti deoarece side-by-side-urile Mule Pro puncteaza si la aceste aspecte.

Cel mai mic membru al gamei Mule 2020 este modelul MULE SX 4x4 pe care il putem descrie drept un partener de incredere pentru riderii incepatori, dotat cu motor 401cc pe racire cu aer, fiabil si eficient din punct de vedere al consumului.

MULE PRO-MX se diferentiaza prin farurile moderne, usile si ecranul de bord in stil auto si este un vehicul 4x4 de teren foarte practic si util cand vine vorba de transport de marfuri diverse, hrana pentru animale sau materiale de constructii in zone greu accesibile.

Pentru riderii profesionisti, modelele MULE PRO si PRO-DX sunt varful de lance al gamei 2020 SxS Kawasaki si promit performanta excelenta la rularea pe teren accidentat, variabil. In cazul acestora, pachetul standard include motoare diesel in 3 cilindri, moduri selectabile 2WD si 4WD, lumini LED, compatimente cargo spatioase. Side-by-side-ul PRO-XT ofera in plus posibilitatea transformarii spatiului destinat incarcaturii pentru a acomoda mai multi pasageri.

In concluzie, gamele Kawasaki MULE si Brute Force 2020 pot reprezenta o optiune inspirata pentru cei care isi doresc sa detina un vehicul 4x4 off road util pentru munca si distractiv pentru petrecerea timpului liber care sa nu ii abandoneze la greu.

Tag-uri

kawasaki, side by side, sxs, kawasaki mule pro mx, off road,