Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS '20 - principale atuuri


ATV Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS '20 - principale atuuri
  15.06.2020

Numarul riderilor pasionati de aventuri outdoor este in crestere, iar acum producatorul de ATV-uri Kawasaki vine in intampinarea clientilor exigenti, pentru sezonul 2020, cu modelul de ATV Brute Force 750 4x4i EPS.

Bazat pe motorul 749cc V-twin capabil sa livreze putere de top, ATV-ul Brute Force® 750 4x4i asigura performante de nivel inalt si vine complet pregatit atat pentru aplicatii de agrement diverse, cat si pentru cerinte utilitare.

In continuare va prezentam cele mai importante trasaturi ale acestui ATV 750cc.

Putere. Motorizarea in 2 cilindri in V, 4 timpi, 8 valve, SOHC ofera cuplu si acceleratie de varf, pe langa eficienta de consum sporita.

Control la franare. ATV-ul Brute Force 750 4x4i EPS 2020 dispune de frana fata cu 2 discuri 200mm, etriere cu 2 pistoane si de frana spate cu disc incapsulat in grup pentru a facilita un control absolut.

In combinatie cu sistemul electronic Kawasaki Engine Brake Control, rezulta un plus de incredere in abordarea portiunilor la coborare.

Cutie de viteze. CVT (Automatic Continuously Variable Transmission) automată in 2 trepte + marșarier - joaca un rol cheie in furnizarea de putere lina la rularea cu viteze mici si contribuie la o acceleratie imbunatatita la nivele mari rpm. In timpul pilotarii puteti selecta modurile 2WD/4WD printr-o simpla apasare de buton.

Sasiu. Optimizat pentru durabilitate si putere sporite. Suspensia independenta cu amortizoare reglabile constituie un avantaj pe terenurile dificile.

Navigarea traseelor dure este posibila si datorita garzii la sol de 9.4 inch. Pentru cei care intreprind activitati utilitare, Brute Force® 750 4x4i reprezinta o alegere inspirata de ATV intrucat ofera o capacitate de tractare si remorcare mare, plus ca aduce portbagaje (rack-uri) fata si spate incapatoare.

In afara acestor atuuri, modelul Kawasaki de fata permite o pilotare confortabila si beneficiaza de ecran cu display digital multi-functional, plus o priza de 12V. Rack-urile din otel rezistent va dau posibilitatea sa luati cu dumneavoastra diferite unelte pentru lucru si multe altele.

Nu in ultimul rand, ATV-ul Brute Force 750 4x4i EPS detine un look modern si atractiv, pe placul iubitorilor de off road. 
Scheme de culoare disponibile: camuflaj (Realtree Xtra® Green Camo), portocaliu (CANDY STEEL FURNACE ORANGE), negru (SUPER BLACK), albastru (VIBRANT BLUE), rosu (Firecracker Red).

Tag-uri

atv 750cc, atv kawasaki brute force, atv kawasaki, brute force 750 4x4i eps,

Categorii Stiri

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate