Scroll to top

Stiri Recente

Final de competiție! Nu mai puțin de 7 țări au participat,...

Vacanța de vară ne îndeamnă pe toți să ne petrecem timpul...

Intoarcerea motocicletei Honda CBR250RR


Este, oare, posibila o intoarcere pe piata a legendarei Honda CBR250RR? Cu siguranta da, insa nu in forma la care, probabil, cu totii am sperat. Modelul CBR250RR original are, inca, loc in inimile multor rideri, cu motorul sau cu patru cilindri in linie capabil de o turatie de 19.000rpm.Revenirea CBR250RR inseamna, de fapt, lansarea unei noi motociclete entry-level cu doi cilindri in paralel, care sa concureze cu motocicletele pentru invatacei ale Yamaha, Kawasaki si KTM, caci modelul CBR300R existent acum a ramas printre codase in ceea ce priveste performanta.

Inca de la sfarsitul anului trecut s-a zvonit ca Honda isi va intari oferta de motociclete entry-level prin schimbarea motorului monocilindru existent acum cu un motor cu doi cilindri in paralel. Acum, producatorul a anuntat ca va prezenta un prototip de motocicleta la Tokio Motor Show, ce se desfasoara zilele acestea in Japonia; in afara de amplasarea farurilor, prototipul din poza este intocmai ca forma cu modelul CBR300R actual.

Motocicleta va avea, in mod cert, o capacitate de 250cc in Asia, dar in Europa aceasta va creste la 300 sau chiar 350cc. 

Tag-uri

2016, honda, cbr250rr,