Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Atuurile motocicletei Indian FTR Rally 2020


Indian FTR Rally 2020 combina styling-ul de scrambler cu performanta moderna

Prima companie de motociclete americana a anuntat ca modelul 2020 FTR Rally va fi disponibil pe piata. Motocicleta este un urban scrambler inspirat de modelul FTR 1200 si imbina designul retro cu tehnologia moderna. Lansat international la expozitia EICMA de la Milano de anul trecut, FTR Rally preia din ADN-ul lui FTR 1200 si se remarca prin cateva elemente distinctive precum schema de culoare pe gri (Titanium Smoke), cu grafica specifica si logo-ul brandului, jante noi si o sa maro in stil aviator, la care se adauga aparatoare de vant si anvelope Pirelli Scorpion Rally STR.

Noul membru al familiei de motociclete Indian, FTR Rally, ofera o manevrabilitate de precizie si se bazeaza pe un design ergonomic gandit pentru mediile urbane, dar si pentru o aventura in afara orasului. Motocicleta vine echipata cu cruise control, port USB cu incarcare rapida, ghidon si manere noi ProTaper, mai inalte cu 2 inch pentru confort sporit la pilotare. De asemenea, modelul dispune de lumini LED pentru vizibilitate imbunatatita si mentenanta minima.

Motorul in 2 cilindri, 1203cc ofera 123 cai putere si faciliteaza o livrare lina a puterii alaturi de acceleratie incendiara. Alte caracteristici consta in dotarea cu cadru tip trellis negru si cu suspensie fata inversata cu frane Brembo pentru control de exceptie si siguranta franarii in orice conditii.

Modelul 2020 FTR Rally este compatibil cu intreaga gama de accesorii create pentru platforma FTR, oferind posibilitatea personalizarii si dand fiecarui pilot libertatea de a experimenta in functie propria viziune si stil.

 

Tag-uri

scrambler, motocicleta indian motorcycle, indian ftr 1200,