Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Cum a luat nastere motocicleta Indian FTR 1200


Fiecare motocicleta care atinge succesul pe piata are in spate o poveste formidabila, iar Indian FTR 1200 nu face exceptie. Acest model are ca sursa de inspiratie motocicleta de curse FTR750 si este un flat track conceput special pentru strada, primul de acest fel creat vreodata.

Echipa Indian Motorcycle Wrecking Crew™ a devenit un simbol iconic al curselor de flat track in America obtinand victoria in campionatele din 1951, '52 si '53. Noul echipaj Wrecking Crew se ridica la inaltimea legendei si a inregistrat in palmares titlul de campion in 2017 si 2018.

Din punct de vedere tehnic motocicleta FTR 1200 S impresioneaza prin motorizarea solidă preluata de la versiunea de baza: 1203cc, 2 cilindri, pe injecție, răcire cu lichid capabilă să livreze 120 cai putere si o accelerație explozivă. Versiunea Race Replica ofera in plus față de modelul standard și sistemul de evacuare Akrapovic. Varianta FTR 1200 S are dimensiuni compacte si o pozitie de pilotare sport, fiind un model destinat unei largi tipologii de rideri. Manevrabilitatea superioară și reducerea centrului de greutate este rezultatul poziționării strategice a rezervorului de 13l sub șa. In ceea ce priveste interfața rider - vehicul, merita mentionat ca afișajul de bord a fost adus la standardele prezentului si include ecran touch LCD Ride Command 4.3 inch cu Bluetooth și încărcător USB rapid, turometru digital, kilometraj, indicator trip, temperatură motor, martor nivel scăzut combustibil.

Tag-uri

indian ftr 1200, motocicleta, flat track, indian, indian ftr 1200s,