Termeni Si Conditii De Utilizare

 

Magazinul online https://www.atvrom.ro este administrat de firma CMC Moto Class Company SRL, Nr. Reg. Comertului: J23/2266/31.05.2016, Cod unic de inregistrare: RO36145193

 

 

Generalitati

 

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site - ului www.atvrom.ro. Aceste conditii se aplica orcarei persoane (vizitator) care viziteaza / acceseaza acest site.

 

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea site - ului. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina.

 

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si / sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 

Reguli de securitate

 

Nu sunt permise:

 

  • Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul informativ acestui site
  • Copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau in varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest site
  • Incercarea de modificare, stergere a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice
  • Incercarea de a disturba functionarea corspunzatoara a serverelor prin metode de gen hacking
  • Folosirea adreselor de mail publicate pe site in scopul de spaming sau alte scopuri fara a avea acordul ATVRom sau a proprietarilor acestor adrese.
  • Folosirea numelui atvrom.ro si precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul site-ului in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si atvrom.ro (confuzie voita)

 

 

Despre linkuri

 

Linkurile postate sub forma de "anunturi google" sau in regim de link exchange nu atrag dupa sine in nici un fel responsabilitatea ATVRom asupra continutului acestora.

 

Materialele si informatiile de pe de www.atvrom.ro

 

Continutul acestui site (texte, grafice, informatii tehnice vehicule, etc) actual si viitor apartin atvrom.ro constituind propietate intelectuala. Drepturile de autor asupra continutului acestui site, incluzand textele si imaginile, apartin https://www.atvrom.ro si detinatorilor acestui site. Va rugam sa raportati orice incalcare a drepturilor de autor la adresa de e-mail: [email protected].

 

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al atvrom.ro Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului in alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa [email protected]

 

 

Nota finala

 

Nerespectarea acestui regulament poate atrage dupa sine raspunderea civila sau penala conform legislatiei in vigoare in Romania.

 

Orice situatie neprecizata in acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil atvrom.ro. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, contactati-ne la [email protected]

 

 

 

Modificarea conditiilor de utilizare, a preturilor produselor sau a serviciilor oferite de www.atvrom.ro

 

ATVRom isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, sau a conditiilor de utilizare, cu sau fara o notificare prealabila. Preturile afisate pe site se pot modifica oricand, preturile afisate in orice moment neavand o valoare contractuala deoarece depind de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.

 

 

Politica de confidentialitate si Informatii privind siguranta datelor clientilor

Puteti vizualiza mai multe detalii accesand acest link: https://www.atvrom.ro/gdpr.

 

Politica de livrare a produselor:

 


Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare LG 449/2003; OG 21/1992 R(2) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa [email protected].

 

Vrem sa va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule,remorci si utilaje agricole. In cazul acestor produse, costurile de livrare se calculeaza în functie de distanta si adresa de livrare a fiecarui client in parte.

 

Aceasta înseamna ca, la momentul plasarii comenzii pentru un vehicul, un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va comunica costul exact al livrarii. Acesta se va baza pe distanta dintre locatia noastră si adresa dumneavoastra.

 

Ne straduim sa oferim cea mai buna si eficienta experienta de cumparaturi pentru clientii nostri. Va mulțumim pentru intelegere si suntem disponibili pentru orice intrebări sau clarificari.

 

 

Dreptul la retragere

 

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele, fara invocarea niciunui motiv, in termen de 14 zile de le primirea acestora, conform prevederilor OUG 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil clientilor persoane fizice.

 

Pentru toate detaliile, accesati acest link: https://www.atvrom.ro/help/dreptul-la-retragere

 

 

MENTIUNI TEHNICE

 

Puterea afisata in specificatia tehnica a vehiculului se refera strict la puterea constructiva ce poate fi dezvoltata de motor atunci cand se foloseste exclusiv in mediul offroad (model international fara omologare). Alegerea unui model ATV/UTV intr-o anumita varianta de omologare (T1B/T3B/L7e) poate conduce in unele cazuri la diferente intre puterea constructiva declarata de Producator si cea omologabila, dezvoltata de vehicul (ca urmare a limitarii puterii din fabrica, in vederea respectarii reglementarilor in domeniu). ATVRom livreaza catre clienti unitatile cu respectarea cerintelor legale in domeniu, sens in care societatea noastra nu poate fi raspunzatoare pentru decizia ulterioara a clientului de a aduce modificari (de a delimita puterea vehiculului achizitionat).