Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Ce sisteme GPS sunt utile pentru motocicleta?


Printre cele mai bune sisteme GPS concepute pentru motociclete se numara si cele provenind de la producatorul american Garmin. Cu ajutorul noilor dispozitive de navigare Garmin ZUMO, poti fi sigur ca vei evita situatiile neplacute si nu te vei mai rataci. Pilotii care sunt mereu in cautarea aventurii si carora le plac plimbarile pe trasee lungi pot conta pe eficienta modelelor de sisteme GPS Garmin. Marele avantaj al acestora consta in faptul ca sunt prietenoase cu utilizatorul.

Cum functioneaza. Oriunde te afli, minim patru sateliti GPS se afla in raza dispozitivului si fiecare transmite pozitia la intervale regulate. Semnalele sunt preluate de GPS-ul din dotare, care calculeaza distanta si poate ulterior indica locatia ta. Acuratetea sistemelor GPS Garmin s-a imbunatatit constant ca urmare a optimizarii software-ului si cresterii puterii semnalului.

Sistemele GPS sunt deosebit de utile nu doar cand calatoresti singur, ci mai ales atunci cand ai organizat o iesire cu grupul. Localizatoarele Garmin iti permit sa stii in permanenta unde se afla cei din grupul tau.

Beneficii la utilizarea sistemelor GPS Garmin Zumo
- sunt dispozitive de navigare rezistente la lumina UV, vibratii, socuri, apa, cu ecran lizibil chiar si in conditii de luminozitate crescuta
- ofera display tactil (touch screen)
- se bazeaza p receptori GPS de mare sensibilitate
- functioneaza pe baza de baterii litiu-ion reincarcabile si in general pot oferi in jur de patru ore de functionare in regim normal.
- majoritatea modelelor dispun de tehnologie Bluetooth wireless pentru apeluri telefonice hands-free si pentru navigarea cu ajutorul avertizarilor sonore 
- accepta optional avertizari despre trafic FM TMC.
- anunturi vocale pentru strazi dupa nume; cauta adrese si puncte de interes. 
- poti opta intre perspectiva 2D sau 3D. 
- vei primi atentionari pentru zonele cu restrictii de viteza si pentru amplasarea camerelor de supraveghere a traficului. 
- ofera harti preincarcate.

Tag-uri

garmin, sistem gps, garmin zumo,