Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Ochelari moto VUE de la Fox Racing


Ochelarii VUE DUSC sunt printre cei mai performanti creati de Fox Racing. Descopera in continuare calitatile modelelor din gamele VUE si VUE DUSC GOGGLE!

In primul rand, riderii care opteaza pentru o pereche de ochelari Fox Racing din gama VUE DUSC beneficiaza de vizibilitate excelenta, cu vedere periferica imbunatatita. In fabricarea lor s-a pus accent pe asigurarea unui camp vizual cat mai larg prin reducerea distragerilor din partea laterala a cadrului. Linia VUE a fost creata in stransa colaborare cu pilotul moto Ken Roczen, un profesionist al traseelor off road. Au fost necesare nenumarate ore de cercetare, dezvoltare si testare, iar rezultatul se ridica la inaltimea celor mai exigente criterii.

Ochelarii moto VUE de la Fox se bazeaza pe o lentila din policarbonat turnata prin injectie. Acest obiectiv precurbat permite o claritate optica superioara si ofera un nivel sporit de rezistenta la impact pentru a va proteja, de exemplu, in cazul unei prabusiri. Ochelarii Vue prezinta o solutie inovatoare pentru indepartarea lentilei - sistemul TruLock. Aceasta noua tehnologie foloseste un sistem turn-to-release pentru a indeparta dispozitivul de actionare, astfel incat sa puteti schimba lentilele cu usurinta. Va da ocazia sa va adaptati rapid la schimbarea conditiilor de iluminare si sa faceti curatarea lor super usoara. Pentru cea mai buna potrivire, rama dispune de o constructie cu doua componente: un strat moale TPU care se modeleaza confortabil pe fata si un cadru exterior ABS / nailon durabil. De asemenea, pentru a elimina orice distragere a atentiei, o curea 45 mm prevazuta cu suport de silicon blocheaza ochelarii la loc. Nu in ultimul rand, ventilatia 360 ampla previne supraincalzirea si reduce incetosarea, iar spuma in 3 layere protejeaza ochii de transpiratie si favorizeaza o potrivire perfecta. Alte caracteristici consta in firul reflexiv pe curea, Tear-off inclus. Variantele de modele Spark aduc in plus lentila care reduce stralucirea in lumina puternica din timpul zilei.

Ofera protectie UVA & UVB 100% 
Ochelarii VUE indeplinesc standardele pentru impact la rezistenta ANSI Z87.1-2010 si EN1938:2010.

Tag-uri

ochelari protectie, ochelari moto, fox racing, fox vue goggles, fox vue dusc,