Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Noul ecran LCD interactiv Polaris


Simplu si interactiv, noul ecran LCD Polaris plaseaza riderul in mijlocul actiunii cand vine vorba de o experienta de pilotare moderna si confortabila. Imaginea de inalta rezolutie este de o claritate uimitoare, iar pilotului i se ofera posibilitatea de a alege ce informatii urmeaza sa-i fie afisate pe ecran. Se poate conecta la smartphone prin Bluetooth si puteti primi mesajele de avertizare si pe telefon. Afiseaza nivelul de incarcare al bateriei telefonului si puterea semnalului retelei. 

Conectivitatea la GPS ofera informatii despre localizare cum ar fi altitudinea, latitudinea si longitudinea. Aveti posibilitatea de inregistra un traseu pentru a-l putea reface ulterior. Intrand intr-o noua era a comunicarii dintre om si masina, noul ecran LCD de la Polaris tine pasul cu tehnologia momentului, afisand diagnostice, descrieri si sugestii tehnice, pentru o calatorie cat mai sigura si mai confortabila.

Versiunea pentru snowmobile ofera riderului posibilitatea de a limita turatia la 3000 rpm in scopul de a preveni actionarea ambreiajului, astfel incat snowmobilul nu se va misca chiar daca este accelerat. Sa speram ca aceasta optiune de securitate va fi implementata si pe UTV-uri intr-un viitor apropiat. 

Usor de instalat, ecranul are conexiune USB si o multitudine de functii pe care, suntem siguri, asteptati cu nerabdare sa le explorati. Ecranul Polaris poate fi achizitionat si separat, ca accesoriu.

Tag-uri

ecran atv, display atv, ecran lcd atv, display lcd atv, polaris, ecran digital atv, display digital atv,