Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Echipamente must-have la pilotarea skijetului


Skijetul este un vehicul amfibiu de recreatie in cadrul caruia pilotul are posibilitatea de a sta asezat sau in picioare. Skijeturile pot avea pana la trei locuri. Cele de un singur loc sunt folosite de obicei pentru acrobatii, curse sau competitii. Functioneaza pe baza unor motoare interne, dotate cu pompa cu jet si un rotor pentru propulsie si directie. Pentru ca experienta de pilotare a unui skijet sa fie cat mai placuta si sigura, este important sa porti echipamentul adecvat! Care sunt echipamentele de protectie de care ai nevoie atunci cand vrei sa te dai cu skijetul la mare sau pe lac?

Vesta de salvare, un accesoriu must-have. In gama de echipamente de protectie Sea-Doo vei gasi numeroase modele de jachete si veste flotabilitate pentru orice stil de pilotare, pentru barbati, femei si copii. Acestea sunt usoare, confortabile la purtare, au o buna ventilatie si permit o mare libertate de miscare.

 

Ochelari de protectie. Este important sa iti protejezi vederea atunci cand practici un sport nautic. O pereche de ochelari creata special pentru aplicatii pe apa va spori confortul si siguranta. Ochelarii Sea-Doo ofera protectie anti-aburire, impotriva radiatiilor ultraviolete, sunt rezistenti la zgariere si asigura vizibilitate inalta in apa.

Manusi. Iti protejeaza mainile si te ajuta la efectuarea manevrelor, pentru control asupra ghidonului.

Tag-uri

vesta protectie, skijet, echipamente skijet, ochelari protectie,