Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Hai la drive test! Mai sunt doar două zile!


Cele mai noi modele de roadster de pe piață, de tip recreațional, sunt disponibile acum în showroom-ul ATVRom Pitesti. Caravana ATVRom este prezentă toată săptămâna în Argeș și vă așteaptă să le testați. Vetele showroomului, Can-Am Ryker și Can-Am Spyder, sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră și au un design incomparabil, Vor sta aici până vineri!

Dornici de experiențe unice, câțiva curajoși au testat deja vedetele verii pe trei roți!
Can-Am Ryker are un motor Rotax puternic și modern de 77 cai, cutie de viteze automată CVT deosebit de eficientă, suspensii optimizate cu amortizoare SACHS față/spate, frâne hidraulice pe disc care asigură un control superior, plus niște sisteme electronice inteligente de asistență pilot care îl fac foarte ușor de condus.

Can-Am Spyder F3 se afirmă prin motorul Rotax de 105 cai, servodirecția DPS, cutia de viteze semi-automată SE6 cu 6 trepte și marșarier, suspensii optimizate cu amortizoare SACHS față/spate, frânele cu discuri de diametru mare și etriere Brembo față, o serie de sisteme electronice inteligente de asistență pilot și un design unic.

Programați-vă un drive test cu aceste minuni cu 3 roți, care vă vor oferi cea mai bună experiență on-road, atât în oraș cât și în afară. Indiferent de ruta aleasă, cu ele nu vă veți simți obosiți și veți întoarce priviri oriunde le veți conduce!
Can-Am Ryker și Can-Am Spyder vă așteaptă la sediul ATVRom din Mărăcineni, DN73 Nr. 305 A , dar și la telefon 0749 992 950.

Tag-uri

can-am, roadster,