Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Dreptul de retragereAveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la receptiei comenzi si semnarea documentelor de primire. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati .

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

Atentie !

Returnarea produselor in termenul de 14 zile prevazut de OUG 34/2014 se va face pe cheltuiala cumparatorului .

Daca la receptia returului sunt identificate modificari ale starii fizice - chimice sau de alta natura ale produsului vanzatorul isi rezerva dreptul conform OUG 34/2014 Art 14 sa efectueze daca este cazul " diminuarea valorii produsului" care poate ajunge pana la 100% in cazul produselor utilizate ce nu mai pot fi valorificate din cauza urmelor de montaj sau uzura .

Model de instructiuni privind retragerea de completat conform OUG 34/2014

– Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

– Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

– Data

(*) A se elimina mentiunea inutila, dupa caz..

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate