Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Gaerne GX1, o alegere inspirata de cizme off road


Te intrebi ce proprietati ofera modelele de cizme Gaerne GX1 si de ce sunt atat de populare in randul pasionatilor de enduro sau motocross?
Secretul consta in inovatie! O cizma entry level pentru off road care asigura protectie superioara si confort sporit la purtare, Gaerne GX1 este fabricata din materiale durabile de calitate inalta.

Modelele brandului sunt supuse unor teste minutioase in conditii reale si raspund celor mai exigente preferinte. Tehnologia de ultima ora se impleteste cu un styling modern, rezultatul fiind un produs care duce experienta de pilotare la urmatorul nivel.

Daca porti echipamente adecvate, cu siguranta te vei bucura din plin de experienta de riding pe orice traseu! 
Totul de la talpa Vibram, turnata dintr-un compozit special foarte rezistent care garanteaza durabilitatea si contribuie la aderenta pe orice teren si pana la sistemul de inchidere a fost gandit sa creasca performanta.

Adaugand in garderoba ta de protectie o pereche de cizme enduro / motocross Gaerne Gx1, cu siguranta vei aborda cu mai multa incredere provocarile traseelor dificile, indiferent ca participi la intreceri sau competitii de profil sau doar ai chef de senzatii extreme.

Tag-uri

cizme gaerne, echipamente off road, gaerne gx1,