Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

CF Moto

CF Moto CForce 1000 Overland '21

Inmatriculabil fara TVA
10075 EUR

TVA inclus
11989 EUR

*Posibilitate factura externa

Motor : V-Twin, 4 timpi, 8 valve, SOHC
Putere : 79 CP
Capacitate : 963 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata CVTech P-R-N-L-H
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : brat dublu tip A
Suspensie spate : brat tip A
Frana fata : disc hidraulic cu frana de parcare
Frana spate : disc hidraulic cu frana de parcare
Lungime : 2290 mm
Latime : 1220 mm
Inaltime : 1440 mm
Greutate : 440 KG
Garda la sol : 280 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2021
Culori : gri, camuflaj

Despre CFMoto

Sediul companiei Zhejiang CFMoto Power este situat in Hangzhou, la aproximativ 1.5 ore de condus de la Shanghai.

Fabrica "CFMoto" este specializata in constructia de motoare cu racire  pe apa, avand capacitati intre 125cc si 800cc, de motociclete si scutere, ATV-uri si side-by-side-uri.

Avand o experienta de peste 20 de ani in aceasta industrie, CFMoto straluceste in fabricarea de produse ce inglobeaza o tehnica foarte avansata si este lider de piata in China.

In 2009 CFMoto a castigat titlul de cea mai inalt tehnologizata fabrica, cu o capacitate de productie de 800000 de motoare si 600000 de vehicule.

Cu o foarte buna retea de distributie la nivel global, Europa, America de Nord si Sud, Australia, Noua Zeelanda si Africa, "CFMoto" a devenit bine cunoscuta si identificata ca o companie ce face mereu apel la inovatie si care cauta sa se diferentieze.

Sufletul competitivitatii deriva din cautarea permanenta a inovatiei in ultimii 20 de ani. Echipa de profesionisti, in numar de 1000, a facut ca CFMoto sa beneficieze de o dezvoltare durabila si sanatoasa, asigurandu-i locul fruntas.

CFMoto a dezvoltat peste 12 modele si a produs 5 tipuri de motoare cu racire pe lichid pentru care detine licenta.

CFMoto are ISO9001:2000, toate produsele trebuie sa treaca un test de 20000 km si ca o asigurare a calitatii beneficiaza de certificarile EEC, EPA si DOT .

CFMoto cauta in permanenta colaboratori din toata lumea, asigurandu-se astfel ca nimic nu-i va putea detrona din locul pe care-l ocupa in acest moment, acela fiind numarul 1.