Scroll to top

Stiri Recente

Cei de la Acerbis pun pret pe siguranta, motiv pentru care...

Polaris a introdus pentru sezonul 2020 cateva modele noi de vehicule 4x4...

Nu știi ce cască să-ți cumperi pentru off road?


Ți-ai cumpărat un ATV, o motocicletă sau un scuter?! Perfect! Nu lăsa sângele și euforia să clocotească prea tare și amintește-ți de un lucru foarte important - CASCA DE PROTECȚIE! Nu e suficient să-ți alegi un vehicul bine dotat pentru a avea experiențe safe. Echipamentul este chiar vital!

Evident că scopul principal al căștii este, fără doar și poate, protejarea capului în cazul unui incident. Dar nu este doar atât! Trebuie să ții cont și de confortul pe care ni-l oferă. Și așa cum la alegerea unui vehicul ai în vedere diferite aspecte tehnice, așa este și la alegerea căștii: ai nevoie de confort, de siguranță, protecția termică, de rezistența la impact și la abraziune, rezistență la penetrare (și vorbim aici de cele mai des întâlnite situații - pietricele aruncate în aer de cauciucurile mașinilor). 

 

Fă-ți timp și caută informații despre standardele de siguranță, caută o cască omologată, iar atunci când o cumperi verifică eticheta de certificare. Nu te uita doar după model, coloare sau prețul minim... nu-ți vor garanta suguranța. Prețul poate fi în acest caz un fel de ghid. În funcție de materialele folosite și protecția oferită, prețul crește.  Un ghid îți poate fi și pe site-ul nostru, unde poți găsi o multitudine de variante. Vino în showroom și probează, iar consultanții noștri te vor îndruma spre alegerea perfectă. Te așteptăm în Mărăcineni, DN73 Nr. 305 A, Argeș, dar și la telefon 0749 229 950. 

Tag-uri

off-road, atv, echipament protectie moto, casca protectie moto,