Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

De ce sa-ti iei o casca moto Airoh ST 301


Alegerea căștii de protecție potrivite poate fi o misiune grea. Exista atâtea și atâtea modele! Daca care ai nevoie de o cască full-face de încredere, ai șanse să o descoperi în linia creată de Airoh, un producător de care probabil ai auzit, renumele brandului pe plan mondial fiind asigurat de cele 86 de titluri câștigate în decurs de 21 de ani de existență pe piață.

Recomandarea specialistilor pentru riderii care doresc o cască integrală care să se comporte bine în orice condiții de drum este Airoh ST 301. Modelul de față a fost proiectat atât pentru touring, cât și pentru racing. Combinația de materiale și tehnologii folosite în fabricarea modelelor de casti moto Airoh, fie pentru off road, fie pentru oras, garantează nivele maxime de siguranță, protecție și confort la purtare. 

Învelișul High Resistant Thermoplastic (HRT) permite protecție sporită. Casca are o greutate redusă de 1470 g și este prevăzută cu un sistem de ventilație avansat.

Totodata, casca moto Airoh ST 301 dispune de vizor retractabil cu protecție anti-aburire. Vizibilitatea crescută oferă avantaj în trafic, alături de lentilele moderne Pinlock® și sistemul Stop Wind.

Designul cu aer sport și contururile moderne, grafica îndrăzneață și culorile atragatoare urmează aceeași linie ca și la restul modelelor din gamă și oferă certitudinea că vei ieși din anonimat la fiecare ieșire.

În incheiere, dacă dorești să faci o achiziție durabilă, poți opta pentru Airoh ST 301, o cască full-face cu performanțe dovedite.  

Airoh ST 301 Logo Yellow Matt

Tag-uri

casti moto, airoh, airoh st 301, echipament moto,