Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Motocicleta CF Moto 650GT - principale caracteristici


Poate ca brandul chinez CF Moto este mai cunoscut pe piata de vehicule tip ATV si SXS, dar merita toata atentia si cand vine vorba de motociclete. Motocicleta CF Moto 650GT utilizeaza un motor parallel-twin (2 cilindri) care este foarte apropiat ca design de motorul Kawasaki ER-6. 

CF Moto 650GT se incadreaza in categoria tourer de talie medie si este o motocicleta la care sunt de apreciat atributele tehnice. Pachetul standard de dotari aduce faruri cu lumini LED, port USB 12v, aparatoare de vant reglabila si instrumentar cu afisaj TFT de 5-inch, iar cadrul este realizat de KISKA Design, cunoscuti pentru colaborarea cu KTM. 

Capabil sa ofere 61.7 cai putere, modelul tourer de fata ofera in primul rand avantajul stabilitatii la pilotare, precum si o manevrabilitate usoara datorita amplasarii ghidonului si pozitiei seii de inaltime 795mm care se dovedeste confortabila inclusiv la drum lung. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze moderna in 6 trepte. Pilotul poate opta intre doua moduri de riding - Sport si Touring. 

 

 650GT este o motocicleta accesibila si versatila care are toate sansele sa devina partenerul preferat de drum pentru diverse tipologii de rideri, un model cu un raport calitate pret-excelent. 

Tag-uri

sport tourer, cf moto 650gt, motociclete cf moto, motocicleta 650cc,