Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Gama de ATV-uri pentru copii Can-Am DS 2020


Pasiunea pentru off road nu cunoaste varsta! Daca intentionezi sa iei un ATV pentru copii, o alegere nimerita ar fi sa optezi pentru unul de la Can-Am. Inspirate de modelele destinate adultilor, ATV-urile din gama DS pastreaza fiabilitatea, siguranta si performanta cu care ne-a obisnuit brandul canadian. In continuare, iti prezentam pe scurt 3 ATV-uri Bombardier pentru copii

Can-Am DS 90 '20 - Cu motor Rotax de 89.5 cc, 4 timpi, 1 cilindru, pe racire pe lichid si tehnologie de top in domeniu, modelul de fata va reusi sa puna in valoare potentialul celor mai tineri piloti fara sacrificiul sigurantei si confortului. Dispune de pornire electrica si limitator de viteza astfel incat parintii vor fi „in control”. 

Can-Am DS X 90 '20 - Se diferentiaza de modelul de baza prin pachetul de dotari X. Un ATV pentru copii inspirat de experienta de curse Can-Am, dotat cu amortizoare, frane si sistem de esapament performante. Grafica atragatoare care va fi cu siguranta pe placul celor mici. 

Can-Am DS 250 '20 - Un model de ATV dedicat copiilor peste 10 ani. Echipat cu motorizare Rotax 249.4 cc, 1 cilindru, 4 timpi, pe racire. cuplat la o cutie de viteze CVT, trepte F / N / R. Fiabil, usor de manevrat datorita componentelor de calitate si tehnologiei superioare, cu o schema de culoare atractiva. 

 

Tag-uri

atv copii, off road, can am ds 90, atv,