Scroll to top

Stiri Recente

Linhai M565L EPS 4x4 2020 reprezinta cel mai nou model de ATV...

Familia de roadstere Can-Am Spyder vine cu o aditie noua in sezonul...

Gama de snowmobile Ski-Doo 2021


Modelele de snowmobile Ski-Doo din sezonul 2021 beneficiaza de motorizarea de varf Rotax 850 E-TEC Turbo in 2 timpi, astfel incat ocupa pozitia cea mai inalta pe acest segment powersports. Amatorii de senzatii extreme pe zapada se pot bucura de puterea de 165 cp livrata de motorul 850 E-Tec Turbo si de o acceleratie incendiara. De asemenea, este notabil avantajul de 40cp obtinut la urcarea in altitudine, plus intregul pachet care are o greutate redusa.

Suspensiile spate rMotion X si fata RAS X - duc experienta de riding pe zapada la urmatorul nivel. Proiectata in tandem special pentru platforma REV Gen4, perechea de suspensii rMotion si RAS X permit o cursa mai lunga si contribuie semnificativ la diminuarea socurilor pe portiunile dificile de pe traseu. Bratul fata ajustabil Ski-Doo, exclusiv in industria de profil, faciliteaza transferul puterii in orice conditii, inclusiv la viraje.

Motorizarea in 2 timpi Rotax 600 EFI pe injectie electronica deschide noi orizonturi pe piata de snowmobile entry-level. Genereaza 85 cai putere si impreuna cu platforma REV Gen4 asigura o pilotare plina de dinamism.

Ecran cu display color 7.8-inch modern, compatibil cu aplicatii pe telefonul mobil precum si cu aplicatia integrata BRP Go pentru ghidaj GPS, comunicare intre rideri, acces facil la toate informatiile necesare despre calatorie.

Tag-uri

ski doo, snowmobile,