Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Black Friday cu cadouri și surprize la ATVRom


Cei care se așteaptă să găsească „un târg bun” în perioada Black Friday 23 - 25 noiembrie, au toate șansele să rămână plăcut surprinși de ofertele ATVRom. Ce ne distinge de alte firme din peisajul românesc care activează tot în domeniul vânzărilor de vehicule și echipamente powersports: seriozitate, o atitudine orientată către client, promptitudine, servicii de consultanță excelente, prețuri avantajoase, diversele variante de finanțare pe care le implementăm pentru ca în cele din urmă clienții noștri să plece din magazin cu zâmbetul pe buze. Iar de Black Friday 2018 avem pregătite pentru pasionații de motociclete, scutere și ai off road-ului o multitudine de surprize.

Fenomenul Black Friday a căpătat o amploare aproape universală, pentru că dacă inițial a debutat în Statele Unite unde este asociat cu ziua de după sărbătorirea Thanksgiving (Ziua Recunoștinței) și apoi în UK, acum a devenit o ocazie de proporții pentru mulți vânzători să iasă în evidență, iar pentru publicul consumator să beneficieze de reduceri. Practic, Black Friday marchează deschiderea sezonului de cumpărături de Crăciun, fiind cea mai aglomerată zi de shopping din an de peste ocean și recent, din țările europene. Prin urmare, dacă ai pus ochii pe un scuter de ultimă generație, ai nevoie de o cască moto nouă ori poate cauți un ATV pentru copii, platforma noastră online îți dezvăluie o gama diversificată de modele provenind de la mărci de renume internațional, de la quad-uri și UTV-uri, snowmobile și skijeturi, motociclete, scutere, până la autovehicule electrice și vehicule cu trei roți tip roadster sau slingshot.

Profită între 23-25 noiembrie 2018 de 3 zile cu promoții, cadouri și reduceri cât de mari vrei tu în cel mai mare Black Friday Sport Extrem. Urmărește-ne online pe www.atvrom.ro/black-friday-2018 și descoperă surprizele pe care ți le-am pregătit vineri 23 noiembrie la ora 00:00!

Tag-uri

black friday atvrom,