Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Compara
Produse curatare si intretinere BEL-RAY SPRAY DEGRESANT BRAKE & CONTACT CLEANER 400ML
Contactati-ne pentru pret!
Modalitati de Plata
 
Orice comanda plasata in perioada 14-15.02.2019 beneficiaza de promotie. Solicitati oferta online si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Oferta in limita stocului disponibil!BEL-RAY SPRAY DEGRESANT BRAKE & CONTACT CLEANER 400ML

Descriere

Alte informatii despre BEL-RAY SPRAY DEGRESANT BRAKE & CONTACT CLEANER 400ML


Producator : Bel-Ray

Cod de Referinta : Bel-Ray

Bel-Ray Brake & Contact Cleaner este un spray degresant cu o formula speciala recomandat la curatarea suprafetelor metalice. Este ideal pentru curatarea componentelor sistemului de franare si inlatura depunerile de ulei sau alte reziduuri din urma utilizarii intensive. Se ususca in cateva secunde si nu lasa urme.

Poate fi folosit la fel de eficient la curatarea contactelor electrice din sistemul de pornire, contactele magnetoului, bujiile, componentele carburatorului si a cutiilor de viteze sau alte componente ale motorului precum si orice alte zone sau elemente care necesita utilizarea unui spray de curatare care se usuca rapid. De asemenea, nu afecteaza negativ componentele din plastic.

Cantitate: 400ml.

Pretul in lei va fi calculat la cursul de referinta ING Bank vanzare din ziua platii.


Vezi produsul si pe atvrom.ro

Review-uri

Opinia ta
Voteaza*
Nume*
Titlu*
Detalii*
Campurile marcate cu "*" sunt obligatorii

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate