Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Bel-Ray

BEL-RAY CONTACT CLEANER SPRAY 400ML

Contactati-ne pentru pret

Oferta in limita stocului disponibil!

Bel-Ray Contact Cleaner a fost conceput special sa asigure o curatare eficienta fara sa lase in urma reziduuri uleioase. Formula sa unica vine in forma unui spray aerosol, penetreaza, dizolva si imprastie depunerile de vaselina, uleiuri si carbon chiar si de pe cele mai greu accesibile componente de contact.

Asigura performante optime componentelor electrice ale motorului, se usuca rapid si faciliteaza o mai usoara mentenanta a vehiculului. Nu decoloreaza metalele si nu afecteaza materialele izolante ale componentelor electrice.

Poate fi folosit la curatarea oricarei componente care vine in contact cu curent electric precum sistemul de pornire, contactele magnetoului, bujiile si alte zone de contact. De aici numele sau - Contact Cleaner.

Cantitate: 400ml Vezi produsul si pe atvrom.ro