Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATVRom a făcut senzație cu Polaris RZR la Romanian Baja


ATVRom a făcut senzație cu Polaris RZR la Romanian Baja
  04.07.2019

Final de competiție! Nu mai puțin de 7 țări au participat, în weekend, la cel mai spectaculos Rally Raid - Romanian Baja 2019 - defășurat la Buzău! Piloți cu experiență internațională și 60 de echipaje din România, Bulgaria, Cehia, Israel, Italia, Serbia și Elveția, au făcut un show teribil pe cei 540 de kilometri pe care i-au avut de parcurs, în regim de raliu, în mai puțin de 24 de ore. Cehul Moroslav Zapletal, pilot care  are deja în palmares un titlu mondial FIA cross country, este cel care a și câștigat cea de-a patra etapă a „Dakarului” românesc. ATVRom , sponsorul oficial al Romanian Baja, a făcut senzație cu Polaris RZR, dar și cu celelalte vehicule de teren prezente la Buzău!

Weekendul a fost unul plin, intens, tensionant, dar excepțional! Spectacolul oferit de cele 24 echipaje din România, 9 din Italia, 7 din Bulgaria, dar și celelalte, a fost unul total. Spectaculos a fost și traseul care, după spusele piloților, a fost unul ”murdar” și extrem de dificil. Nu au lipsit fetele, care au dat și o mai mare valoare vehiculelor la standuri. Cei prezenți au privit încântați și cu sufletul la gură cursa cap-coadă. S-au făcut poze, s-au murdărit aparate, haine, dar nu s-a plâns nimeni! Toți așteaptă următoatea ediție!

Printre concurenții VEDETE la Romanian Baja îi amintim pe italianul Frederico Butto, campion european la SSV, și cehul Tomas Ourednicek, multiplu participant la Raliul Dakar și vicecampion al Europei Centrale. Frederico Butto este și cel care a deschis competiția de anul acesta pe fabulosul nostru Polaris RZR, alături de Sandra Castellani! Cum fost Polaris? ”Fabulos! ”, a fost răspunsul lor. 

Primul echipaj care a terminat traseul, pe un Hummer, înregistrând cel mai bun timp, este format din pilotul Miroslav Zapletal (în 2009 a reușit să ocupe locul 7 în raliul Dakar) și Marel Sykora. Frații Amir Abu Much și Omri Abu Much, cel mai tânăr echipaj din concurs, sunt ocupanții celei de-a doua poziții. Aceștia au terminat pe prima poziție în clasamentul Side by Side Vehicle.  Iar locul al treilea a fost ocupat de bulgarii Tsanko Tsankov și Zornitza Todorova, care au concurat la SSV pe un Canam!

Ce au fcăut echipele românești? Cuplul Andrei Mușețeanu și Sorin Melente formează cel mai bine clasat echipaj românesc – locul 7 – și au concurat la SSV pe o Yamaha. Cei doi sunt campioni en-titre la off road trial. Campionii naționali la rally raid open, Claudiu Barbu și Paul Spiridon, au încheiat cursa de la Buzău pe poziția a 8-a la general, pe un Polaris.

Pentru iubitorii de off-road, competițiile nu s-au încheiat aici. Urmează Campionatului Național de Rally Raid! Trofeul 4V Rally Raid se va desfășura între 25-28 iulie la Constanța.

Vezi Rezultate Romanian Baja 2019 pe site: bit.ly/2019-romanian-baja

 

 

Tag-uri

eveniment, competitie, Atvrom, baja 500 romania, atvrom pitesti, off road,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate