Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Arctic Cat Wildcat X Limited 2015


Wildcat X Limited este varful de gama al UTV-urilor Wildcat de la Arctic Cat, avand printre multiplele dotari servodirectie EPS, amortizoare Elka Stage 5 si suspensie spate 5-Link Trailing Arm, care lucreaza pentru a mentine permanent rotile in contact cu solul, chiar daca este nisipos sau stancos. Sasiul este fabricat din aliaj de otel, distribuit 40/60 - 40% din greutate pe rotile din fata, si 60% pe rotile din spate.

Motorul Wildcat X Limited are 951cc si dezvolta o putere de 92cp; este un motor cu doi cilindri si 8 valve iar injectia este de tip EFI. Vehiculul mai este echipat cu afisaj analogic si digital, bare de protectie fata si spate heavy-duty si usi de aluminiu.

Tractiunea este comutabila intre 2x4 si 4x4, modul de tractiune integrala fiind foarte util pe terenuri pietroase. Vehiculul se afla complet sub controlul soferului cand se afla in acest mod si nu aluneca nici pe pantele cele mai abrupte.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 33 litri si, chiar daca solicitati vehiculul la maxim, aceasta cantitate va va ajunge, cu siguranta, pentru o zi plina de provocari. Toate aceste caracteristici fac din Wildcat X Limited o optiune serioasa pentru cei care isi doresc sa sa aventureze pe terenuri offroad dificile.

Tag-uri

utv, arctic cat, wildcat, wildcat x limited, 2015,