Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Accesorii pentru ATV care fac diferenta


Accesoriile pentru ATV potrivite va pot face calatoria in off road mai placuta si va pot ajuta sa efectuati o serie de activitati dificile cum ar fi tractarea sau transportarea echipamentelor grele si voluminoase. De asemenea, acestea pot proteja impotriva abraziunii si pot reduce riscurile accidentarilor.

Se stie foarte bine ca ATV-urile sunt utile la casa omului tocmai pentru ca pot sa efectueze o multime de sarcini, iar accesoriile adecvate il pot ajuta sa devina mai „performant” in gospodarie. Intocmai cum echipamentul de protectie este important pentru orice pilot, la fel si rampele, troliile, cutiile si cosurile, protectiile si aparatorile sunt obligatorii pentru un vehicul tip ATV.

Daca calatoriti mult pe drumuri off road, un accesoriu pentru ATV important este rampa care va ajuta cand urcati vehiculul pe remorca. Incercati sa evitati sa utilizati rampe care nu suporta greutatea ATV-ului pe care-l incarcati. In acelasi registru cu rampele se incadreaza si chingile de sustinere, care va ingaduie sa fixati perfect vehiculul in timpul transportului pe rampa.

In cazul in care folositi ATV-ul doar cu scopuri „gospodaresti” si-l folositi la tractiune, cuiul de remorcare este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca. Cu ajutorul lui puteti sa efectuati diferite activitati care implica „forta tragerii”. De asemenea, trebuie sa detineti un troliu in cazul in care va impotmoliti in mlastina si aveti nevoie de ajutor.

Daca pana acum am pomenit de accesorii utile, nu trebuie sa trecem cu vederea nici accesoriile care confera un look atractiv. Aici se incadreaza kiturile de infrumusetare sau carenajul care schimba look-ul. Orice ati alege, aveti grija de siguranta voastra si a ATV-ului din dotare! 

Tag-uri

accesorii atv, trolii, rampe, cutii atv,