Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

Motocicleta CF Moto 300SR 2020


CF Moto 300SR este o motocicleta sport 300cc care iese in evidenta prin designul unic, sofisticat si care ofera drept atuuri o manevrabilitate de invidiat si suficienta putere pentru o experienta de riding antrenanta. Modelul de fata promite sa devina in scurt timp un jucator competitiv pe segmentul entry-level de sport racing bike.

Puteti considera ca CF Moto 300SR este un companion loial atat pentru circuit, cat si pentru deplasarea de zi cu zi in oras. Aceasta motocicleta CF Moto se inspira de la naked-ul 300NK si dispune de o greutate redusa si un profil agresiv care tradeaza ADN-ul de curse. Din punct de vedere al ergonomiei, 300SR se deosebeste prin ghidonul amplasat mai jos si pozitia de pilotare sportiva si confortabila care il face potrivit pentru naveta zilnica.

Motorizare. Motorul monocilindru, 292.4cc, DOHC, pe racire cu lichid, EFI ofera eficienta maxima de consum si este capabil sa livreze 29.2 cai putere si un cuplu de 25.3 Nm la 7250 rpm. Motorul vine asezat intr-un cadru tubular din otel si este cuplat la o cutie de viteze cu sase trepte. Frane fata si spate pe disc puternice (diametrul de 292 mm si etrier cu patru pistonase pe fata si, respectiv, disc de 220 mm cu un pistonas pe spate).

Din pachetul standard nu lipsesc sistemul ABS, bordul cu ecran digital LCD si display TFT color cu interfete distincte pentru modurile de riding Sport/Rain si care ofera conectivitate la smartphone, precum si acces usor la informatii multiple (vitezometru, turometru, inclusiv starea bateriei si temperatura exterioara). La toate acestea se adauga farurile si luminile de zi cu LED. Saua este gandita pentru confort. Rezervorul de capacitate 12 litri permite o autonomie de 300 km.

Tag-uri

cf moto 300sr,