2020 SSV Polaris RZR S 1000 - atuuri

2020 SSV Polaris RZR S 1000 - atuuri

18.06.2020

RZR S 1000 EPS este un side-by-side Polaris de mare putere, gandit pentru pilotare sport si intreceri in off road. Echipat cu tehnologie de ultima generatie si capabil sa livreze 100 cai putere, modelul de SxS Polaris de fata este conceput special pentru riderii care iubesc aventura extrema si practica un stil de riding agresiv. Manevrabilitatea dovedita in orice conditii de teren este un atu care nu ii lipseste acestui side-by-side sport.

Caracteristici principale ale lui Polaris RZR S 1000:

  • Motorizarea ProStar permite o experienta de riding antrenanta. Motorul ProStar 1000 DOHC cu 2 cilindri in 4 timpi, 999cc, EFI, racire cu lichid genereaza 100 CP si vine cuplat la o cutie de viteze automata PVT cu trepte P/R/N/L/H.
  • La nivel de suspensii, merita amintite suspensiile cu brat dublu in A si bara stabilizatoare, cu amortizoare Walker Evans de ultima generatie.
  • Rezervorul asigura o capacitate de 35.9 litri.

  • Comunicarea rider-vehicul este facilitata prin intermediul instrumentarului de bord modern, cu toate datele necesare: analizor analogic cu ecran LCD de 2", vitezometru, tahometru, kilometraj, tripometru, ceas, contor de ore, indicator de viteza, indicator de carburant, indicator temperatura a lichidului de racire, indicatorul si codurile de service.
  • La toate acestea se adauga faruri halogen de 55W / 60W, cu LED-uri pentru pozitie si frane, plus sistemul de incarcare Lock & Ride.

Aveti toate motivele sa optati pentru Polaris RZR S 1000 EPS daca doriti un partener de distractie in off road care sa nu va dezamageasca in momentele critice pe traseu.

 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM RC 125

2024 KTM RC 125 este pregatit de start, remarcandu-se prin styling-ul inspirat de cursele MotoGP. Aceasta motocicleta SuperSport ofera manevrabilitate si ergonomie imbunatatita. Permite pilotarea pe strada si pe circuit. Spiritul sau de racer autenti...

CITESTE MAI MULT