Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

2020 TGB Blade 1000i LTX


Cu un design ultra-modern pe masura performantelor, lumini LED, o motorizare puternica si caracteristice de riding foarte bine puse la punct, ATV-ul TGB Blade 1000i LTX ridica din nou stacheta in categoria din care face parte.

Daca sistemul inovativ cu faruri led confera acestui ATV TGB foarte popular printre cei care practica off road-ul, un aer mai sofisticat si agresiv, nu trebuie sa uitam in special de alte atribute majore ale sale ce tin de latura tehnica. Cutia de transmisie CVT a fost upgradata si include componente japoneze, plus imbunatatiri in zona suspensiilor pentru manevrabilitate de precizie inalta.

ATV-ul Blade LTX mai dispune de o bara frontala care se poate detasa usor in vederea curatarii si mentenantei radiatorului. Din echipamentele standard mai fac parte sistemul DPS (Variable Dynamic Power Steering) in 3 moduri, sasiul modern care permite acomodarea riderului insotit de un pasager, 2x4 / 4x4, troliul 1361 kg (3000 lb) care este waterproof, carlig remorcare, jante din aluminiu 14 inch, amortizoare hidraulice de inalta performanta EVO.

Tag-uri

atv tgb, atv 1000cc, tgb blade 1000 ltx,