2020 TGB Blade 1000i LTX

2020 TGB Blade 1000i LTX

19.11.2019

Cu un design ultra-modern pe masura performantelor, lumini LED, o motorizare puternica si caracteristice de riding foarte bine puse la punct, ATV-ul TGB Blade 1000i LTX ridica din nou stacheta in categoria din care face parte.

Daca sistemul inovativ cu faruri led confera acestui ATV TGB foarte popular printre cei care practica off road-ul, un aer mai sofisticat si agresiv, nu trebuie sa uitam in special de alte atribute majore ale sale ce tin de latura tehnica. Cutia de transmisie CVT a fost upgradata si include componente japoneze, plus imbunatatiri in zona suspensiilor pentru manevrabilitate de precizie inalta.

ATV-ul Blade LTX mai dispune de o bara frontala care se poate detasa usor in vederea curatarii si mentenantei radiatorului. Din echipamentele standard mai fac parte sistemul DPS (Variable Dynamic Power Steering) in 3 moduri, sasiul modern care permite acomodarea riderului insotit de un pasager, 2x4 / 4x4, troliul 1361 kg (3000 lb) care este waterproof, carlig remorcare, jante din aluminiu 14 inch, amortizoare hidraulice de inalta performanta EVO.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna Norden 901 Expedition, echipat pentru calatorie in jurul lumii

Husqvarna Norden 901 Expedition 2024 marcheaza evolutia exceptionala a pionierului Norden 901 si este o motocicleta asamblata standard cu toate Accesoriile Tehnice necesare pentru a fi pregatita de aventura. Proiectat si conceput pentru a atinge cele...

CITESTE MAI MULT