Scroll to top

Stiri Recente

Side-by-side-ul UForce 600 este o noua aditie in familia de vehicule...

Gama de motociclete Indian 2021 include noile modele Indian Vintage Dark Horse si...

2019 Sea-Doo FISH PRO


2019 Sea-Doo FISH PRO este prima si singura ambarcatiune personala (PWC) construita din fabrica special pentru activitati de pescuit.

 

 

Modelul FISH PRO se particularizeaza printr-o lista lunga de dotari inovatoare, inclusiv tehnologiile de ultima ora Garmin* Navigation si Fish Finder.

Astfel, noul model PWC poate deveni partenerul ideal pentru pescarii care doresc sa dispuna de avantaje competitive in orice conditii.

„Pescuitul este una dintre cele mai populare activitati recreative din lume”, a spus Bernand Guy, vice-presedinte senior al BRP, departamentul de Strategie Globala a Produsului.

 

 

„In vreme ce pescuitul castiga teren, tot mai multe persoane descopera beneficiile de a practica acest sport la bordul unei ambarcatiuni personale. Fish Pro este optiunea perfecta pentru ca imbina capacitatea cu versatilitatea pentru a fi folosit drept ambarcatiune de agrement”.

BRP detine deja o familie numeroasa de modele skijet Sea-Doo destinate recreatiei, astfel incat din start puteti fi siguri ca a folosit toata tehnologia de care dispune pentru a da nastere unei ambarcatiuni la standarde inalte.

Modelul Sea-Doo FISH PRO promite multiple beneficii printre care usurinta de a accesa zonele bogate in peste, pentru practicarea pescuitului in apele dulci si pana la pescuit in largul marii, precum si costuri reduse de intretinere, un pret accesibil, confort si stabilitate de exceptie.

 

 

Tag-uri

sea doo,